Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/8;

Με τη Σελήνη στον μυστηριώδη και επίμονο Σκορπιό, από τη μια υπάρχει σιωπηρή και βαθιά συναισθηματική φόρτιση και από την άλλη το καινούργιο σε μαγνητίζει...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/8;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Ο Αύγουστος φεύγει και ο Σεπτέμβρης ετοιμάζεται να πατήσει την σκανδάλη της έναρξης του! Ο μήνας των διακοπών και της ζέστης, του έρωτα και τους θέρους αλλά και ο μήνας που με τα καλά του θρέφει τους ένδεκα σου κουνά σήμερα το μαντήλι του αποχαιρετισμού, καθώς το πλοίο του Σεπτέμβρη ανοίγει αύριο τα πανιά του για να σε πάει ένα νέο ταξίδι. Με τη Σελήνη στον μυστηριώδη αλλά και επίμονο Σκορπιό από τη μια υπάρχει σιωπηρή ή/και και βαθιά συναισθηματική φόρτιση και από την άλλη το καινούργιο σε μαγνητίζει και μεγάλα ψυχικά αποθέματα εμφανίζονται για να κλείσεις τη μία πόρτα και να ανοίξεις την άλλη.

~Σελήνη τετράγωνο με Δία στις 07:00~

Τσάντα, κλειδιά και... έφυγες! Νωρίς το πρωί ευνοείται να ταξιδέψεις και με θετική ενέργεια να κλείσεις τον κύκλο του καλοκαιριού. Μην παραγεμίσεις τη βαλίτσα γιατί δεν θα κλείνει, το στομάχι γιατί θα φουσκώσει και το καλάθι γιατί το πορτοφόλι θα αδειάσει.

~Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα 09:09~

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του όμως το πάθος δεν τελειώνει! Σε προκαλεί με ένταση και σθένος στον έρωτα και σε ό,τι βαθιά επιθυμείς ολοκληρωτικά να δοθείς, το στίγμα του φετινού καλοκαιριού για πάντα στη ψυχή σου να αποτυπωθεί!

~Σελήνη σύνοδο Κρόνο 22:09~

STEFANIA 300

Η τελευταία βραδιά του Αυγούστου! Τον Αύγουστο που έφυγε τι σου πρόσφερε βαθιά μέσα στη ψυχή σου συλλογίσου και τη νέα βδομάδα και το Σεπτέμβριο που αύριο ξεκινούν χωρίς φόβο... με πάθος οραματίσου.

Το κλειδί της τύχης σήμερα κρατάς αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς και Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη Κυριακή αν θυμάσαι ότι ο σωστός τρόπος οτιδήποτε να δεις είναι το θετικό στοιχείο να αναζητείς!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved