Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/8;

Σήμερα, απέφυγε να ωραιοποιήσεις πρόσωπα, να μεγεθύνεις μικροπροβλήματα και νίκησε την αβεβαιότητα και την κούραση κάνοντας ότι σε ηρεμεί...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/8;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Η ισορροπία βρίσκεται στο κέντρο της αγάπης! Η σημερινή μέρα ξεκινά με πάνω – κάτω καθώς η Σελήνη στις 8:30 συναντά τον απρόβλεπτό Ουρανό και από τι μια στιγμή στην άλλη νεύρα μπορεί να ξεσπάσουν, όμορφα πράγματα να σπάσουν και θετικές διαθέσεις να αλλάξουν. Ευτυχώς, ο ανεμοστρόβιλός της ταραχής γρήγορα περνά και εσύ μπορείς να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και να κάνεις τη μέρα σου πιο χαρούμενη και θετική βάζοντας μια γερή δόση γούστου, ισορροπίας, γλύκας και αγάπης σε ό,τι κάνεις.

~Ήλιος αντίθεση με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Φαντασία και πλάνη! Με την όραση σήμερα θολή, τη διαύγεια ναρκωμένη και τη φαντασία να καλπάζει, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, μπορεί να δεις πράγματα και καταστάσεις όχι όπως είναι αλλά όπως ανησυχείς ή θα ήθελες να είναι. Απέφυγε λοιπόν να ωραιοποιήσεις πρόσωπα, να μεγεθύνεις μικροπροβλήματα και νίκησε την αβεβαιότητα και την κούραση κάνοντας ό,τι γεμίζει τη δεξαμενή της πίστης, της ηρεμίας και της δύναμης μέσα σου. Ψυχαγωγικές και χαλαρωτικές δραστηριότητες ευνοούνται.

Αν είσαι Παρθένος, Ιχθύς, Τοξότης, Δίδυμος σήμερα πρόσεχε ιδιαίτερα ότι θεωρείται βλαβερό, ανθυγιεινό ή τοξικό.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος και Κριός, Λέων, Τοξότης του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική Παρασκευή αν αντί να φθείρεσαι για ασήμαντα πράγματα και αποτυχημένες σχέσεις εστιάσεις στα καλά της ζωής σου και αξιοποιήσεις συμβουλές, γνώσεις και θετικούς ανθρώπους για να έχεις μια όμορφη μέρα και να κάνεις το κάθε τι καλύτερο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved