Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/8;

Το φεγγάρι στην Παρθένο δείχνει ότι αφενός καλό είναι να μην αμελείς τις αισθηματικές ανάγκες σου και αφετέρου ότι η φαντασία σου σήμερα μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/8;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Με αυτόματο πιλότο τη λογική! Νέα ξεκινήματα σε σχέση με την εργασία και καινούργιες καταστάσεις αναφορικά με τη φυσική σου κατάσταση, το διαιτολόγιο, την περίθαλψη και καθημερινά ζητήματα θα απαιτούν σχολαστικότητα, ακρίβεια και μεθοδικότητα. Από ερωτικής απόψεως, το φεγγάρι στην Παρθένο δείχνει ότι αφενός καλό είναι να κάνεις νέα βήματα που θα δείχνουν ότι δεν αμελείς τις αισθηματικές ανάγκες σου και αφετέρου ότι η φαντασία σου σήμερα μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα, αν ονειρεύεσαι, υποθέτεις και νομίζεις πράγματα χωρίς να βασίζεσαι σε απτά γεγονότα, σημάδια και αποδείξεις.

~Η Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Άρη~

STEFANIA 300

Τραβώντας κόκκινες γραμμές! Ένα σκηνικό άκρως ψυχρό, ολοκληρωτικά απόλυτο και συνάμα εκρηκτικό δημιουργείται αυτές τις ημέρες στις σχέσεις και χωρισμοί, καυγάδες, εντάσεις θα είναι στις επάλξεις! Συγχρόνως, φόβοι, ανασφάλειες, και ανησυχίες σε σχέση με οικονομικά θέματα κορυφώνονται και καλό είναι αυτές τις ημέρες να αποφύγεις πάσης φύσεως αγορές και οικονομικές διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες.
Ιδιαίτερη προσοχή αν είσαι Λέων, Σκορπιός, Ταύρος, Υδροχόος του β' δεκαημέρου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν σε οποιαδήποτε θέμα αποφύγεις την ξεροκεφαλιά και δώσεις έμφαση σε ζητήματα και ασχολίες που θα ωφελήσουν τον οργανισμό σου και θα έχουν ευεργετική επίδραση στην ερωτική σου ζωή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved