Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/8;

Ξαφνικός άνεμος φουλ ερωτικός και ασυγκράτητος μπορεί να ανανεώσει ξαφνικά την αισθηματική σου ζωή και να δροσίσει ερωτικά το τέλος του καλοκαιριού σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/8;

~Νέα Σελήνη στην Παρθένο~

Ακτινοβολώντας το χρώμα της υγείας! Ο Σεπτέμβριος κοντοζυγώνει και με τη Νέα Σελήνη σήμερα στην Παρθένο ξεκινά ένας νέος 28ημερος κύκλος που κύριο ζητούμενό σου, εκτός από την ομαλή μετάβασή σου από τους καλοκαιρινούς στους φθινοπωρινούς ρυθμούς, θα είναι η νέα σεζόν να μην αρχίσει με μια από τα ίδια, αλλά προγραμματίζοντaς αλλαγές και επιλογές που θα κάνουν την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία σου καλύτερη και κατ' επέκταση θα βελτιώσουν τη ζωή σου!

~Ερμής εξάγωνο με Άρη & εξάγωνο με Κρόνο~

Γυρνώντας καινούργια σελίδα! Με τον κυβερνήτη της Παρθένου τον Ερμή σε θετικές όψεις με τον Άρη που συμβολίζει τα ξεκινήματα και τον Κρόνο που δείχνει προσήλωση στους στόχους, μπορείς με βήματα σταθερά αλλά δυνατά να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, έχοντας το παρελθόν για δάσκαλό σου.

~Άρης σύνοδο με Κρόνο~

Κούραση, εμπόδια και «αχ – βαχ»! Αυτές τις ημέρες η δραστηριότητα σου πιθανόν να τεθεί υπό περιορισμό είτε γιατί θα σε γονατίσει η κούραση είτε γιατί άνθρωποι και καταστάσεις θα γίνουν τροχοπέδη για τα σχέδια σου. Προσοχή σε ζητήματα υγείας! Τραυματισμοί, χρόνιες αλλοιώσεις, στενώσεις οστών, προβλήματα γυναικολογικά, σεξουαλικά, οδοντιατρικά ή που η αποκατάσταση τους θα είναι μακρά... καραδοκούν.

~Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις! Σε οικονομικά θέματα αυτές τις μέρες μπορεί να βρεθεί μια απρόσμενη λύση, ενώ πιθανές είναι αγορές σε ασυναγώνιστες τιμές και εκπληκτικά δώρα. Επίσης, άνεμος φουλ ερωτικός και ασυγκράτητος που με τίποτα δεν αναμένεις μπορεί να ανανεώσει ξαφνικά την αισθηματική σου ζωή και να δροσίσει ερωτικά το τέλος του καλοκαιριού σου.

Η τύχη είναι σήμερα μαζί σου αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης του β' δεκαημέρου και Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, δημιουργική και ευχάριστη από κάθε άποψη τέλεια εβδομάδα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved