Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/8;

Η όψη συνόδου μεταξύ της φλογερής Σελήνης στον Λέοντα με το γενναιόδωρο Δία γιορτάζει τον έρωτα και στρώνει κόκκινο χαλί σε ό,τι μπορεί να σε κάνει να λαμποκοπάς από... ευτυχία!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/8;

~Ο Ήλιος στην Παρθένο από 23/8 ως 23/9~

Καλό αποκαλόκαιρο! Το όμορφο καλοκαιράκι φτάνει σιγά - σιγά στο τέλος του, με τους περισσότερους να γυρνούν από τις διακοπές τους και να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον πάγκο τους! Ο θερμός και καλοκαιρινός Ήλιος στον Λέοντα παραδίδει σήμερα τη σκυτάλη στην φθινοπωρινή, προσαρμοστική και εργατική Παρθένο και η προσοχή σου ως τις 23/9 θα επικεντρωθεί στη δουλειά, την επιστροφή στα θρανία και όλα όσα έχουν σχέση με την πρακτική προσαρμογή σου στο κλίμα και τους ρυθμούς της νέας σεζόν που ανοίγεται μπροστά σου!

~Σελήνη στο Λέοντα~

STEFANIA 300

Σάββατο διασκέδασης και έρωτα! Μπορεί να μένει μόνο μια βδομάδα για να τελειώσει το καλοκαίρι όμως έχει ακόμα χαρές να σου δώσει και μάλιστα για σήμερα μεγάλες! Η όψη συνόδου μεταξύ της εύθυμης, εξωστρεφούς και φλογερής Σελήνης στον Λέοντα με τον γουρλή και γενναιόδωρο Δία γιορτάζει τον έρωτα και στρώνει κόκκινο χαλί σε ό,τι μπορεί να σε κάνει να λαμποκοπάς από... ευτυχία!

Ιδιαίτερα θετική θα είναι η επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο αν ανήκεις σε ζώδιο της γης, Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος, ή ζώδιο του νερού, Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος.

Η τύχη είναι σήμερα με το μέρος σου αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός ή Ζυγός, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, θα έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις με τον πιο όμορφο τρόπο ένα από τα τελευταία Σάββατα του Αυγούστου, αν θυμάσαι ότι οι ωραίες στιγμές δεν έχουν εποχή και αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες για διασκέδαση, έρωτα και χαρά που τα άστρα σήμερα δείχνουν ότι και θα υπάρχουν και θα είναι ευχάριστες!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved