Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/8;

Με τη διερχόμενη Σελήνη από τις 11:44 στον υδάτινο, ευαίσθητο και σπιτόγατο Καρκίνο ευνοείται να χαρείς δραστηριότητες στο σπίτι ή σε άλλο χώρο με πρόσωπα είτε συγγενικά είτε οικεία...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/8;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Στους δρόμους, τις γειτονιές και τα σοκάκια! Σήμερα είτε βρίσκεσαι στην πόλη, το χωριό είτε σε κάποιο νησί, θα είσαι συνεχώς έξω, θα μυρίζεις ακόμα το άρωμα του καλοκαιριού, θέλοντας να προλάβεις να συνδεθείς με περισσότερα πρόσωπα και να κάνεις όσο γίνεται πιο πολλά και διαφορετικά πράγματα.

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Βαρκάδα στην αγάπη! Με τη διερχόμενη Σελήνη από τις 11:44 στον υδάτινο, ευαίσθητο και σπιτόγατο Καρκίνο ευνοείται να χαρείς δραστηριότητες στο σπίτι ή σε άλλο χώρο με πρόσωπα είτε συγγενικά είτε οικεία και να κάνεις πράγματα που συναισθηματικά σε γεμίζουν.

STEFANIA 300

~Ο Ερμής πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Πλούτωνα~

Το μεταμορφωτικό ξόρκι της ευτυχίας! Αυτές τις ημέρες η εργασία, η υγεία, η φυσική κατάσταση και η διατροφή είναι πεδία που –αν είσαι αποφασισμένος να δώσεις τη μάχη σου για αυτά– μπορείς να βρεις την ευτυχία μετά από πολύ καιρό.
Ιδέες, λόγια, μηνύματα και επαφές μπορούν να αναζωπύρωσουν τη φλόγα του πάθους ή να ανοίξουν ένα νέο κύκλο σε πάσης φύσεως σχέσεις. Ευνοούνται έρευνες, αναθεωρήσεις, ασκήσεις και αγωγές για να ξεπεραστούν χρόνιοι πόνοι ή προβλήματα με τα οστά.

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος και έχεις γεννηθεί στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β'. Επίσης, αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν έρθεις σε επαφή με τους άλλους και δημιουργήσεις στιγμές που αξίζει να θυμάστε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved