Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/8;

Το ανήσυχο και χαλαρό κλίμα της ημέρας ευνοεί να «ταξιδέψεις» σε κάθε λογής παραμύθια που άλλα θα έχουν καλές νεράιδες και άλλα κακούς λύκους...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/8;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Βόλτες, καλοκαίρι και ιδέες... δροσερές! Με τη νεαρή παιχνιδιάρα και διανοητική Σελήνη στο εύστροφο ζώδιο των Διδύμων, οι σκέψεις σήμερα είναι αέρινες και οι ιδέες φρέσκες. Το ανάλαφρο άρωμά τους αγκαλιάζει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου και αφήνει το αναζωογονητικό, έξυπνο και ζωηρό ίχνος του σε όλες τις διαδρομές, τα φλερτ και τις διαπροσωπικές σχέσεις.

STEFANIA 300

~Ερμής αντίθεση με Ποσειδώνα~

Στης παραζάλης την τρικυμία! Το ανήσυχο και χαλαρό κλίμα της ημέρας ευνοεί να «ταξιδέψεις» σε κάθε λογής παραμύθια που άλλα θα έχουν καλές νεράιδες και άλλα κακούς λύκους και χρειάζεται προσοχή, γιατί ίσως δυσκολευτείς να ξεχωρίσεις τις μεν από τους δε. Πιθανές παρανοήσεις, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, τυπογραφικά λάθη, αντιγραφές αλλά και μολύνσεις, αλλεργίες ή επισκέψεις από ζωύφια. Ευνοούνται η ζωγραφική και η σχεδίαση, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, λεκτικές παραποιήσεις, νοητικές εμπνεύσεις και χαλαρωτικές κινήσεις.

Η όψη χρειάζεται Ιδιαίτερη προσοχή αν είσαι Παρθένος, Ιχθύς, Τοξότης, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Η τύχη ανεμίζει προς το μέρος σου αν είσαι Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός ή Κριός, Λέων, Τοξότης του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, όσο πιο πολύ επιλέγεις σήμερα την ποικιλία, την ευελιξία και την επικοινωνία και μιλάς τη γλώσσα της χαράς, του χιούμορ και της παρέας, τόσο πιο καλά θα περάσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved