Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/8;

Όσο κάτι σε ευχαριστεί τόσο πιο πολύ θα το θες! Μην το παρακάνεις όμως και μην παρασύρεσαι από τις όποιες σειρήνες για υπερβολική ηδονή...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/8;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Αντίο «πιο γρήγορα – πιο δυνατά»! Σήμερα με την ήρεμη και υπομονετική Σελήνη στον Ταύρο το κλειδί της απόλαυσης είναι το τέμπο, το οποίο σε ό,τι κάνεις χρειάζεται να ακολουθεί το «αργά και απολαυστικά».

~Σελήνη τετράγωνο με Δία στις 7:00~

Σερί... ευχαρίστησης! Η χθεσινή διάθεση για φαγητό, γλυκά, διασκέδαση, έρωτα και κάθε λογής απολαύσεις συνεχίζεται χωρίς διακοπή και σήμερα. Όσο κάτι σε ευχαριστεί τόσο πιο πολύ θα το θες! Μην το παρακάνεις όμως και μην παρασύρεσαι από τις όποιες σειρήνες για ηδονή... υπερβολική. Είναι η λογική της εγκράτειας στο μενού της μέρας σου που θα κάνει την όποια ευχαρίστηση πιο νόστιμη!

~Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα στις 15:10~

Στα λιβάδι του αισθησιασμού και του πάθους! Το ζώδιο του Ταύρου κυβερνάται από την ερωτική Αφροδίτη και με τη Σελήνη στην κατοικία της Αφροδίτης η περιβάλλουσα ατμόσφαιρα θα πλημμυρίσει από την ευωδιά του έρωτα, της χαράς και της επιμονής. Άφησε τη να φτάσει στο βυθό της ψυχής σου και θα σου προσφέρει ικανοποίηση... μεταμορφωτική.

~Σελήνη αντίθεση με Άρη στις 16:28~

STEFANIA 300

Σκηνές, «πνίξιμο» και εντάσεις! Μια δόση ζήλιας στο μαγικό φίλτρο της αγάπης μπορεί να σε κάνει να κινητοποιείσαι για να γίνεις καλύτερος σε αυτήν. Αν όμως σου ξεφύγει και σήμερα πέσει κάπως παραπάνω στην όποια σχέση σου, τότε καυγάδες, εντάσεις, τσακωμοί και σκηνές ζηλοτυπίας θα φτιάξουν ένα σκηνικό με δράματα, θυμούς και επιθέσεις. Η πρόκλησή σου; Να δαμάσεις το «τερατάκι» μέσα σου!

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος γεννημένος στο β' μισό του 1ου δεκαημέρου και το α' μισό του 2ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις ένα υπέροχο Σάββατο, αν φροντίσεις ό,τι κάνεις σήμερα να σου αφήσει μια όμορφη και μακριά επίγευση!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved