Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/8;

Με διάθεση ονειροπόλα, ομιχλώδεις σκέψεις και εσωτερικούς διαλόγους ξεκινά η μέρα... προτού ξεκινήσει η δράση της φλογερής Σελήνης στον Κριό

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/8;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Με το μετέωρο βήμα του πελαργού! Με διάθεση ονειροπόλα, ομιχλώδεις σκέψεις και εσωτερικούς διαλόγους ξεκινά η μέρα και μέχρι τις 16:00 θα είναι μια μεταβατική χρονική περίοδος που αν και θα προετοιμάζεσαι ακόμα δεν θα μπορείς να περάσεις εκτός των συνόρων του συναισθήματος, του υπερβατικού κόσμου και του ησυχαστηρίου της ψυχής.

~Σελήνη στον Κριό~

Η έξαψη της δράσης! Το μεσημέρι, η Σελήνη εισέρχεται στον πύρινο και ενεργητικό Κριό και το θερμόμετρο της δράσης χτυπάει κόκκινο! Θα αναζητήσεις την ένταση, την κίνηση, την έξαψη, τον έρωτα και ό,τι σε κάνει να νιώθεις πιο ζωηρός, ζωντανός και δυνατός.

~Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη~

Ένταση, διασκέδαση και άκρατη ερωτική ορμή! Η αχαλίνωτη ζωώδη δύναμη της Σελήνης στον Κριό συναντά την φλόγα της Αφροδίτης στον Λέοντα και οι αισθήσεις διεγείρονται, οι απολαύσεις ενθαρρύνονται και ο έρωτας παίρνει φωτιά!

STEFANIA 300

Με όπλο... την τύχη θα τολμήσεις, θα διεκδικήσεις, θα ξεσηκωθείς και θα ζήσεις με ένταση την κάθε στιγμή αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης και Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου!

Αν είσαι Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου αντιμετώπισε επιτακτικές ανάγκες και θορυβώδεις καταστάσεις σπεύδοντας βραδέως.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να έχεις μια όμορφη και δραστήρια καλοκαιρινή μέρα κάνοντας ό,τι σε ενθουσιάζει!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved