Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/8;

Η συναισθηματική φόρτιση από την ανατρεπτική Πανσέληνο του Αυγούστου είναι έντονη...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/8;

~Σελήνη στον Υδροχόο - κενή πορείας ως τις 15:55~

Δες τα πράγματα χωρίς να περιορίζεις την οπτική σου! Η συναισθηματική φόρτιση από τη χθεσινή ανατρεπτική Πανσέληνο του Αυγούστου είναι ακόμα έντονη και με τη Σελήνη κενή πορείας ως τις 15:55 ευνοείται να αφιερώσεις χρόνο για να δεις νέες προοπτικές χωρίς επιρροές από τους άλλους, να βρεις εναλλακτικές λύσεις σε αντιδράσεις ή ξαφνικές εξελίξεις όπως και να περάσεις χρόνο με φίλους και να ασχοληθείς με ενδιαφέροντα που απελευθερώνουν τη σκέψη σου ή σε συναρπάζουν. Απέφυγε αγορές ηλεκτρονικές ή ειδών τεχνολογίας, να κλείσεις εισιτήριο σε αεροπλάνο, να πάς κάπου που δεν έχει σήμα ή να κάνεις πολύ σημαντικές αλλαγές.

STEFANIA 300

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Με διάθεση ρομαντική, ονειροπόλα και ταξιδιάρικη! Λίγο πριν τις 16:00 η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες, οι ρυθμοί χαλαρώνουν και ψυχή τε και σώματι επιθυμείς την ηρεμία και την απόδραση από τα καθημερινά και πρακτικά θέματα της ζωής. Στο πλοίο της ανάπαυλας και της χαλάρωσης βρίσκεις θέση και ταξιδεύεις προς το νησί της γαλήνης, της όμορφης ψυχαγωγίας και του έρωτα!

Η τύχη σε συναντά απρόσμενα αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος των τελευταίων ημερών ενώ αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου η μέρα θα είναι γεμάτη από... καλά σημάδια!

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, η εβδομάδα σου μπορεί να ξεκινήσει θετικά αν αφήσεις το μυαλό, την καρδιά και το πνεύμα σου να πλημμυριστεί από τους μαγικούς ήχους της μουσικής της αγάπης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved