Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/8;

Aν δε σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το. Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, άλλαξε τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/8;

~Πανσέληνος στον Υδροχόο~

Αυγουστιάτικο φεγγάρι ολόγιομο με... αλλαγές! Η ηρεμία της θάλασσας, το έντονο φως του ήλιου, η απελευθέρωση από τις χειμερινές υποχρεώσεις και το άνοιγμα σε νέα πράγματα και πρόσωπα σε κάνουν να δεις τη ζωή σου από μια διαφορετική οπτική και, από σήμερα που η ενέργεια της Πανσέληνου στον Υδροχόο ευνοεί τις ανατροπές και τις εκπλήξεις, να σκεφτείς πιθανές αλλαγές που θέλεις να κάνεις όσον αφορά τόσο την καριέρα και τα οικονομικά σου όσο και τα αισθηματικά και γενικότερα τη ζωή σου.

~Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό στις 18:31~

Από τη γοητεία της αλήθειας δεν μπορείς να αντισταθείς! Η αποκαλυπτική φύση της Σελήνης στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο όλα όσα πραγματικά θες και τα οποία σε έλκουν σαν... μαγνήτης! Η ανάδρομη φορά του Ουρανού φανερώνει ότι είναι στο μυαλό σου εδώ και καιρό και τώρα ήρθε ο καιρός να τα εξερευνήσεις και να δοκιμάσεις πως οι σχέσεις σου, οι γνώσεις σου, οι φιλίες σου, ομάδες ακόμη και η τεχνολογία μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτή την... αλλαγή πλεύσης.

~Ταυ τετραγώνου Σελήνης – Ήλιου - Κρόνου~

Όντως είναι αυτό που ζητάς; Η Πανσέληνος στον Υδροχόο υποδεικνύει την ανάγκη για ανανέωση και η αναζωογόνηση. Υπάρχουν όμως πολλοί δρόμοι για τον ίδιο προορισμό. Ποιος είναι ο κατάλληλος για σένα; Τα εμπόδια και οι δυσκολίες που θα συναντήσεις, δείχνει το ταυ τετραγώνου Ηλίου – Σελήνης – Κρόνου, σκοπό έχουν να τεστάρουν αν το θέλεις τόσο ώστε να μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια και συγχρόνως να βρεις αυτόν που ίσως δεν θα σε οδηγεί γρήγορα εκεί που θες, αλλά σίγουρα... Απέφυγε βιασύνες και λάβε υπόψη σου τις συνέπειες τόσο σε συναισθηματικό όσο και πρακτικό επίπεδο.

STEFANIA 300

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του 2ου δεκαημέρου.

Μη σκεφτείς μόνο τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους αν είσαι Υδροχόος, Λέων, Ταύρος και Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, αν δε σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το. Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, άλλαξε τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις. Μην παραπονιέσαι!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved