Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/8;

Τα πάντα μπορεί ο άνθρωπος να κάνει πραγματικότητα στη ζωή του!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/8;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Τα πάντα μπορείς! Για την αισιόδοξη τοξοφόρο Σελήνη στον Τοξότη δεν υπάρχουν ούτε περιορισμοί ούτε όρια και ως εκ τούτου η κάρδια, ο νους και το πνεύμα σου σήμερα είναι ανοιχτά στις απεριόριστες δυνατότητες που υπάρχουν στη ζωή σου για χαρά, γνώση, ταξίδια, ευημερία και επιτυχία.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Στις 8:32, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον φλογερό Ερμή στον Λέοντα, το κανάλι της θετικής σκέψης θα είναι ανοιχτό και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νου σου για να κάνεις τη σημερινή μέρα καλύτερη από κάθε άποψη. Το μεσημέρι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ακτινοβόλο Ήλιο, στις 13:34, ασχολήσου με κάποιον που αγαπάς ή κάτι για το οποίο είσαι τρελός! Το απόγευμα, η θετική όψη της Σελήνης στις 17:51 με τον κοινωνικό Ουρανό είναι ιδανικό για κάνεις κάτι μαζί με ένα φίλο, να διοργανώσεις μια ομαδική έξοδο, να πας σε ένα καινούργιο μέρος, να προωθήσεις ιδέες, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου σε νέα ενδιαφέροντα, ενώ πιθανή είναι μια απρόσμενη αισθηματική γνωριμία.

~Άρης πλησιάζει σε θετική όψη τρίγωνου τον Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Θέτοντας σε εφαρμογή... το θεό μέσα σου! Ο μαχητικός και ισχυρός Άρης στο Σκορπιό σε θετική όψη με τον ιδεαλιστικό Ποσειδώνα δείχνει ότι το μαγικό κλειδί τη ευτυχίας, τόσο για υποθέσεις οικονομικές όσο και για βαθιές επιθυμίες ή τον έρωτα, το κρατάς εσύ. Μέσα από τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες σου μπορείς αυτές τις μέρες να κάνεις ένα όνειρο πραγματικότητα. Ευνοούνται επαγγελματικά ξεκινήματα!

Αν είσαι Τοξότης, Λέων, Κριός του 2ου δεκαημέρου ή Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου η τύχη για σένα σήμερα είναι χωρίς όρια!

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα είναι μια μέρα που δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να επιτευχθεί, τα πάντα είναι δυνατά!

Διάβασε επίσης:

Η μεταμόρφωση του Σωτήρος

Μία από τις πλέον αινιγματικές και δυσερμήνευτες εορτές της θρησκείας μας, είναι η Μεταμόρφωση του Σωτήρος την οποία γιορτάζουμε σήμερα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved