Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/8

Η ψυχολογία είναι το παν - και σήμερα θα την έχεις σύμμαχό σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/8

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Ξαναβρίσκοντας την ψυχή σου! Η ψυχολογία είναι το παν και θα την έχεις σύμμαχό σου σε οτιδήποτε κι αν ασχοληθείς σήμερα: η Σελήνη είναι στον Σκορπιό που κατέχει τόσο την τέχνη της πειθούς όσο και της ισχυρής πίστης και θέλησης. Εκτός από θέματα οικονομικά και ερωτικά, ευνοούνται μυστικές επαφές, έρευνες και πάσης φύσεως δραστηριότητες που ξαναζωντανεύουν μέσα σου το πάθος!

~Σελήνη στον Τοξότη~

Με γεμάτη τη φαρέτρα της χαράς! Από τις 13:18 η Σελήνη διέρχεται τον αισιόδοξο Τοξότη και τα βέλη για εκπαίδευση, επικοινωνία, περιπέτεια και ευχάριστες δραστηριότητες θα έχουν πεδίο το... άπειρο!

~Σελήνη τρίγωνο με Δία~

Καλοπέραση, γενναιοδωρία και ευθυμία! Ένα βράδυ πλούσιο σε ευτυχείς και όμορφες στιγμές υπόσχεται το πύρινο και θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον χαρωπό Δία το βράδυ στις 21:16. Ευνοούνται γιορτές, διασκεδάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και έξοδοι σε ανοιχτούς χώρους.

STEFANIA 300

Στους ευνοούμενους της ημέρας ανήκεις αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου και Τοξότης, Λέων, Κριός του 1ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν βγεις έξω, αθληθείς, συμμετέχεις σε εκδηλώσεις, έρθεις σε επαφή με τους άλλους και γενικότερα είσαι ανοιχτός στη μάθηση, το γέλιο και τη χαρά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved