Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/8

Μπορείς να αγαπάς, χωρίς να καταπιέζεις; Σε κάθε περίπτωση, ετοιμάσου για μια νύχτα γεμάτη ερωτισμό...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/8

~Σελήνη στο Σκορπιό σε αύξηση~

Δυνατή θέληση, πειθώ και αποφασιστικότητα! Με τη Σελήνη από σήμερα σε φάση αύξησης, θα απελευθερώσεις το μάξιμουμ της ενέργειάς σου για να φέρεις στη ζωή σου αλλαγές... εις βάθος! Πρώτες προτεραιότητές σου θα είναι φορολογικά και οικονομικά θέματα και συγχρόνως ερωτικά ζητήματα, απωθημένα και πάσης φύσεως ανεκπλήρωτοι πόθοι!

~Σελήνη σύνοδο με Κρόνο~
Μπορείς να αγαπάς, χωρίς να καταπιέζεις; Το μεσημέρι στις 13:28 η κτητική και απόλυτη Σελήνη συναντά τον περιοριστικό Κρόνο δείχνοντας ότι έντονες ζήλιες, υποψίες και κάθε λογής έλεγχοι θα κουράσουν. Αφοσίωση, πλήρη ανταπόκριση, αποκλειστικότητα ή ό,τι κι αν είναι αυτό που ολοκληρωτικά επιθυμείς διεκδίκησέ το, αλλά μην το επιβάλλεις!

~Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη~

Μυστήριο, πάθος και έρωτας σαν να μην υπάρχει αύριο!
Με τη σαγηνευτική Σελήνη στον Σκορπιό σε θετική όψη με την τρυφερή Αφροδίτη στον Καρκίνο, στις 20:42, ετοιμάσου για μια νύχτα γεμάτη ερωτισμό. Κρυφοί πόθοι και επιθυμίες ξεκλειδώνουν ένταση και δίψα για το απόλυτο και φλογερό πάθος!

STEFANIA 300

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι ζώδιο του νερού, Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς και της γης, Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια άκρως υπέροχη ημέρα και μια πολύ δημιουργική και ευχάριστη εβδομάδα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved