Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/7

Ακόμα κι αν είσαι σε διακοπές, όρισε το χρόνο σου και κάνε την κάθε μέρα χαρούμενη, ουσιαστική και ωφέλιμη!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/7

~Σελήνη στην Παρθένο~

Νέα καθημερινά δεδομένα! Με τη Σελήνη στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με το καθημερινό πρόγραμμα και τη ρουτίνα, σήμερα ευνοείται να κάνεις ένα πλάνο στο μυαλό σου με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες αυτής της περιόδου και να τις προσαρμόσεις στην καλοκαιρινή σου καθημερινότητα, έτσι ώστε αυτή να γίνει και όμορφη, ουσιαστική και ωφέλιμη!

~Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη, στις 11:25~

Κάνε ό, τι σου δίνει χαρά! Με τη Σελήνη στο ζώδιο που απεχθάνεται την απραξία, αν εργάζεσαι, σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να συναντηθείς με άτομα που σε ευχαριστούν ή να ασχοληθείς περισσότερο με ένα αντικείμενο που σου αρέσει. Αν πάλι βρίσκεσαι σε διακοπές ή ξεκουράζεσαι, όσο πιο συστηματικά ασχολείσαι με αυτά που αγαπάς ή αφιερώνεις χρόνο στις σχέσεις σου, τόσο πιο χαρούμενος θα νιώθεις.

~Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο, στις 16:27~

STEFANIA 300

Όρισε το χρόνο σου! Σήμερα και ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες, ευνοείται να προνοήσεις για ένα ραντεβού με ένα γιατρό, ένα λογιστή, κάποιον τεχνικό ή να αφιερώσεις λίγο χρόνο να ασχοληθείς με γνώσεις και ασκήσεις που θα σου χρειαστούν στο μέλλον, καθότι τόσο η τύχη όσο και η ζωή ευνοούν... τον προετοιμασμένο!

Η τύχη σου χαμογελά πιο πολύ, αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως και Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια μέρα χαρούμενη και άκρως δημιουργική!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved