Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/7

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο απόφυγε ό, τι και όποιον συναισθηματικά σε εξαντλεί και αφιέρωσε χρόνο σε πράγματα που ψυχικά σε ανεβάζουν!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/7

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Στην αιώρα της συναισθηματικής σιέστας! Η Σελήνη βρίσκεται στο τέλος του μηνιαίου της κύκλου και ίσως νιώσεις τα αποθέματα της ενέργειάς σου να τελειώνουν. Απόφυγε ό, τι και όποιον συναισθηματικά σε εξαντλεί και αφιέρωσε χρόνο σε πράγματα που ψυχικά σε ανεβάζουν!

~Ερμής τετράγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Πώς τα πας με τις απρόβλεπτες καταστάσεις; Αναπάντεχες γνωριμίες, ξαφνικές ειδήσεις, και απρόσμενες εξελίξεις θα ελέγξουν τα αντανακλαστικά σου και θα σε προκαλέσουν να ακονίσεις τις διανοητικές και κοινωνικές σου δεξιότητες! Πιθανές είναι ηλεκτρονικές ή άλλες παρεμφερείς βλάβες.

~Ερμής τρίγωνο με Κρόνο~

Στοχάσου για λίγο! Το πεπρωμένο κάθε ανθρώπου ξετυλίγεται ανάλογα με τις επιλογές του. Σήμερα, λοιπόν, συνειδητοποιείσαι και λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν στο δρόμο που η εσωτερική σου πυξίδα θα λέει ότι είναι ο σωστός ή ο δικός σου προορισμός. Από την άλλη, ευνοούνται επαφές με δασκάλους, προϊσταμένους, άτομα με αξιώματα και ηλικιωμένους.

Αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του β' δεκαημέρου, σήμερα εσύ κρατάς το κλειδί της τύχης.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του «astrology.gr», σήμερα μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα αν, αντί να γκρινιάζεις και να δυσανασχετείς, βρεις έστω και λίγο χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ηρεμεί και σε χαλαρώνει, όπως ένα μπάνιο, μια βόλτα στη θάλασσα, ένα ταξίδι, μια όμορφη μελωδία ή ένα τρυφερό δείπνο με το ταίρι σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved