Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/7

Από σήμερα, 23/7, και ως τις 23/8 ο Ήλιος θα λάμπει στο πιο γενναιόδωρο, ερωτικό και θετικό ζώδιο του καλοκαιριού, το φλογερό Λέοντα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/7

~Σελήνη στους Διδύμους~

Φλερτ, καλή παρέα και εκδρομές! Με την άκρως επικοινωνιακή, αέρινη και παιχνιδιάρα Σελήνη στους Διδύμους το σύμπαν στηρίζει ό,τι σκορπά τη χαρά, σε φέρνει σε παρεούλα και με ανάλαφρους ρυθμούς, στου καλοκαιριού τα μέρη σε πηγαίνει!

~Ο Ήλιος στον Λέοντα – Σύνοδο με Δία~

STEFANIA 300

Στο ηλιοβασίλεμα του έρωτα! Από σήμερα, 23/7, και ως τις 23/8 ο Ήλιος θα λάμπει στο πιο γενναιόδωρο, ερωτικό και θετικό ζώδιο του καλοκαιριού, το φλογερό Λέοντα! Η σύνοδος που κάνει αύριο με τον τυχερό Δία αυξάνει στο έπακρον τις ευκαιρίες για διασκέδαση, διακοπές, χαρά και υπόσχεται ένα ευτυχισμένο και πολύ ερωτικό καλοκαίρι!

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα~

Στο απέραντο γαλάζιο... της ευτυχίας! Ο χρόνος επιτέλους αντίστροφα μετράει για χαλάρωση, θάλασσα και χαρά, πολλή χαρά! 3,2,1... και το πλοίο της ευτυχίας σαλπάρει! Από του έρωτα τα μέρη περνάει, της τέχνης τα αστέρια κοιτάει και στο νησί της καλοτυχίας καταφθάνει. Αγάπη, χρήματα και ηρεμία είναι τα δώρα που σου δίνει, για πάντα, αυτό το καλοκαίρι να θυμάσαι.

Η τύχη ξεχειλίζει για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, Καρκίνους, Ιχθύες, Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου και Λέοντες, Τοξότες, Κριούς του 1ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα, που με ευγνωμοσύνη θα υποδεχθείς τα δώρα που το σύμπαν σου στέλνει!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved