Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/7

Η νέα εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινά με την πρακτική και γήινη Σελήνη στον Ταύρο να δίνει έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με χρήματα, αγορές, αμοιβές

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/7

~Σελήνη στον Ταύρο & κενή πορείας~

Με στεριά την καρδιά! Η νέα εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινά με την πρακτική και γήινη Σελήνη στον Ταύρο να δίνει έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με χρήματα, αγορές, αμοιβές. Συγχρόνως, λόγω του ότι κυβερνάται από την Αφροδίτη που βρίσκεται στον τρυφερό Καρκίνο, στον έρωτα δε θα μετρά η λογική αλλά ό,τι αγγίζει την καρδιά σου! Από τις 17:12 ως τις 19:35, η Σελήνη θα είναι κενή πορείας και μπορείς να βάλεις σε μια τάξη το χώρο σου και να απολαύσεις οτιδήποτε με... την ησυχία σου! Πρόσεχε μη σπαταλήσεις το χρόνο σου σε άσκοπα πράγματα.

~Σελήνη στους Διδύμους – Ερμής αντίθεση με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Όταν γεμίζει η ζωή εφήμερα χάνει νόημα το σήμερα! Στις 19:35, η Σελήνη εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, ζώδιο που δεν αγαπά το βάθος και τη σοβαρότητα. Όμως ο κυβερνήτης του ο Ερμής πλησιάζει σε όψη αντίθεσης τον ισχυρό και επιβλητικό Πλούτωνα, οπότε πράγματα που θα φαίνονται επιπόλαια και επιφανειακά, θα απαιτούν μια πιο διεισδυτική ματιά, θα έχουν έντονα συγκινησιακά στοιχεία και θα αφήνουν το αποτύπωμά τους στη ψυχή σου!

Η τύχη σου χαμογελά σήμερα περισσότερο αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του 3ου δεκαημέρου. Πρόσεχε την επικοινωνία σου αν είσαι Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός και έχεις γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα αν έχεις γύρω σου ανθρώπους που δεν είναι μίζεροι και γκρινιάρηδες, δε σε φορτώνουν με ενοχές, αλλά αντίθετα επιδιώκουν το καλύτερο τόσο στη ζωή τους όσο και σε σένα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved