Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/7

Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά ζητήματα από σήμερα, 20 Ιουλίου 2014, ξεκινά μια περίοδος που θα είναι καθοριστική για την πορεία τους

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/7

~ Σελήνη στον Ταύρο σε μείωση~

Στον κήπο της ευτυχίας! Μετά από μια εβδομάδα που έγινε η μέγιστη συσσώρευση αρνητικής ενέργειας, με εντάσεις, άγχη και αγωνίες να κορυφώνονται, σήμερα μπορείς επιτέλους να κατεβάσεις ρυθμούς. Με τη διερχόμενη Σελήνη στον Ταύρο, ζώδιο που αγαπά την ηρεμία, την ευχαρίστηση και συνδέεται με τη φύση, την τέχνη και τον έρωτα ήρθε η ώρα να χαρείς την ομορφιά της ζωής στις διακοπές σου, στο φιλόξενο μπαλκόνι σου, στη δροσιά μιας φέτας καρπουζιού, σε ένα όμορφο τραγούδι ή σε ένα πάντα ευπρόσδεκτο, τρυφερό φιλί.

~Κρόνος ορθόδρομος~

STEFANIA 300

Γυρνώντας μια για πάντα σελίδα! Πως πέρασε ο καιρός; Ήταν 2 Μαρτίου 2014 όταν ο Κρόνος γύρισε ανάδρομος και πάτησε το «pause» σε θέματα, κυρίως, φορολογικά και χρηματοοικονομικά. Συνεχώς, σου εμφανίζονταν εμπόδια ή ένιωθες ότι ψυχικά με τίποτα δεν ήσουν έτοιμος να βρεις την άκρη. Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά ζητήματα από σήμερα, 20 Ιουλίου 2014, ξεκινά μια περίοδος που θα είναι καθοριστική για την πορεία τους. Σε κάποια, με αποφασιστικότητα, θα δώσεις τέλος και σε άλλα θα κάνεις... επανεκκίνηση!

Αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του 2ου δεκαημέρου το σύμπαν θα στηρίξει την αποφασιστικότητά σου. Ρίξε «μαύρη πέτρα» στην τυφλή πίστη και την πολιτική των άκρων, αν είσαι Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια μοναδική Κυριακή αν έρθεις σε επαφή με κάποιον που σε αγαπά ή είσαι ανοιχτός σε μια σωματική έκφραση αγάπης, όπως μια ζεστή αγκαλιά, ένα χάδι, ένα γεμάτο κατανόηση σφίξιμο στο χέρι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved