Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/7

Φρόντισε τις σχέσεις σου με τους άλλους και δείξε ενεργά την αγάπη σου σε όσους εκτιμάς πραγματικά!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/7

~Σελήνη στον Κριό σε χάση και Σελήνη στον Ταύρο~

Ευκαιρία να χαλαρώσεις! Με τη Σελήνη, από σήμερα σε φάση μείωσης, ευνοούνται η γυμναστική για απώλεια βάρους, μείωση του στρες το ή κάποιου πόνου, ενώ από τις 11:42, που η Σελήνη εισέρχεται στον επίμονο Ταύρο και σχετίζεται με τη διατροφή, μπορείς να χάσεις κιλά αργά και σταθερά, υιοθετώντας ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με λαχανικά και φρούτα. Από οικονομικής πλευράς, τώρα, αν το προσπαθήσεις, μπορείς σήμερα πιο εύκολα, να μειώσεις τα έξοδα.

~Ήλιος σε τετράγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Διεκδίκησε με τρόπο που δε θα χάσεις το δίκιο σου! Γεγονότα με σπίτια, βρέφη, γυναίκες, ζητήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, σχετίζονται με φιλοξενούμενους, άτομα της οικογένειας, κατοικίδια ή θέματα που αφορούν την ανάγκη για ασφάλεια, θα έχουν ως αποτέλεσμα να αισθανθείς μια νευρικότητα, ιδιαίτερα αν νιώσεις ότι κάτι πρόκειται να στερηθείς. Συγκρούσεις, ξεσπάσματα, επιθέσεις και εντάσεις δε θα λείψουν από το πρόγραμμα.

~Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Στο δρόμο της καρδιάς! Μια όψη «οξυγόνο» είναι η αρμονική όψη Ερμή – Ποσειδώνα για τη σημερινή μέρα αφού με οδηγό την ευαισθησία, την αγάπη, τη φαντασία και τη φωνή της διαίσθησης θα δώσεις λύσεις, θα χαρείς, θα έρθεις σε επαφή με τη πνευματικότητα της ζωής, θα εκφραστείς μέσα από την τέχνη και θα λάβεις μηνύματα που θα μιλούν κατευθείαν στην καρδιά!

Η πόρτα της τύχης είναι σήμερα ανοιχτή για τους Ταύρους, τους Αιγόκερους, τους Παρθένους και τους Ιχθύες, καθώς επίσης τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου. Ψυχραιμία και διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν είσαι Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις ένα υπέροχο Σάββατο, αν φροντίσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους και δείξεις ενεργά την αγάπη σου σε όσους εκτιμάς πραγματικά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved