Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/7

Από σήμερα 18/7 και ως τις 12/8, η Αφροδίτη θα κινείται στον υδάτινο και συναισθηματικό Καρκίνο και θα αποζητάς τρυφερότητα, ζεστασιά και ένα λιμάνι για τον έρωτά σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/7

~Σελήνη στον Κριό – Σύνοδο με Ουρανό~

Στα γρήγορα! Δεν έχεις χρόνο να περιμένεις. Η ανυπομονησία, σήμερα, θα είναι στο μάξιμουμ και ό, τι θες, θα το θες εδώ και τώρα. Συγχρόνως, η συνάντηση της Σελήνης, το πρωί, με τον απρόβλεπτο Ουρανό φέρνει ξαφνικές ερωτικές προκλήσεις, ρήξεις και αντιδράσεις, που όπως θα έρθουν έτσι και θα φύγουν.

~Αφροδίτη στον Καρκίνο~

STEFANIA 300

Ο έρωτας... αποκτά συναίσθημα! Από σήμερα 18/7 και ως τις 12/8, η Αφροδίτη θα κινείται στον υδάτινο και συναισθηματικό Καρκίνο και δε θα σου φτάνουν τα λόγια, οι βόλτες, το φλερτ και τα παιχνίδια. Θα αποζητάς τρυφερότητα, ζεστασιά και ένα λιμάνι για τον έρωτά σου. Μια αγάπη από το παρελθόν, ένα παιδί για σπίτι, που μπορεί να αρέσει και στη μαμά και στο μπαμπά, θα σε έλκει σα μαγνήτης και μαζί του θα έχεις, επιτέλους, την προοπτική να αποκατασταθείς. Οικονομική ενίσχυση από γονείς, οικογενειακή επιχείρηση, ενοικιαζόμενα δωμάτια, χώρους μαζικής εστίασης και παραθαλάσσιες δραστηριότητες, δεν αποκλείονται.

~Ο Ήλιος πλησιάζει σε όψη τετραγώνου τον Άρη~

STOP! Η όψη Ήλιου – Άρη, που κορυφώνεται αύριο, ενεργοποιεί τις Πανσελήνους τόσο του Ιανουαρίου όσο και του Απριλίου. Αναστατώσεις και εντάσεις θα φέρουν στο προσκήνιο γεγονότα και ζητήματα που σε απασχόλησαν τότε. Απόφυγε παρορμητικές ενέργειες και δείξε κατανόηση!

~Ο Ερμής πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα~

Εμπνεύσεις και φανταστικές διαδρομές! Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι να ζεις, λες και τίποτα δεν είναι ένα θαύμα. Ο άλλος είναι να ζεις, λες και όλα είναι ένα θαύμα. Ε, σήμερα, θα διαλέξεις τη δεύτερη οπτική τόσο σε επαφές, ταξίδια, γραπτές ενασχολήσεις, ομιλίες, εκδηλώσεις, συναυλίες, όσο και σε ρομαντικά τετ-α-τετ και τρυφερά φλερτ.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Κριός, Λέων Τοξότης του 2ου και 3ου δεκαημέρου ή Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός, Ταύρος, Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου. Ιδιαίτερη προσοχή αν είσαι Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη καλοκαιρινή Παρασκευή γεμάτη ευχάριστες συγκινήσεις!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved