Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/7

Με τη Σελήνη στον Κριό, θα δώσεις προβάδισμα σε ό, τι σου δίνει ενέργεια, σε ξεσηκώνει, σε γεμίζει με ρώμη

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/7

~Σελήνη στον Κριό~

Αδρεναλίνη, τόλμη και ερωτική «ανάφλεξη»! Με τη διερχόμενη Σελήνη στο ζώδιο που έχει για κυβερνήτη τον Άρη, θα δώσεις προβάδισμα σε ό, τι σου δίνει ενέργεια, σε ξεσηκώνει, σε γεμίζει με ρώμη. Αθλήματα, περιπετειώδεις δραστηριότητες και νέες εμπειρίες ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, ενώ καλοκαιρινά καρδιοχτύπια ξεκινούν και ερωτικές πυρκαγιές ξεσπούν.

~Σελήνη τρίγωνο με Δία στις 7:23~

STEFANIA 300

Δράση και διασκέδαση! Μπορείς από σήμερα να προετοιμάσεις ή να αρχίσεις διακοπές, ευχάριστες δραστηριότητες και οτιδήποτε μπορεί να κάνει το φετινό σου καλοκαίρι ανεπανάληπτο! Απόφυγε να συσσωρεύσεις μικρές υποχρεώσεις για αργότερα και μη βιάζεσαι. Η περιπέτεια δε φεύγει χωρίς εσένα.

~Σελήνη τετράγωνο Ερμή στις 15:25~

Έχεις μάθει ό, τι νιώθεις να το λες; Άλλο θάρρος κι άλλο θράσος, άλλο αγάπη κι άλλο καταπίεση, άλλο ειλικρίνεια κι άλλο αγένεια. Έτσι, τόσο σε ζητήματα καθημερινότητας, όσο και σε θέματα ερωτικά, εξάρσεις και εκρήξεις θυμού μπορεί να πυροδοτηθούν από γκρίνιες, παράπονα, ιστορίες του παρελθόντος αλλά και από επαφές με γυναίκες, μαμάδες, πεθερές ή άλλα «ένθερμα» μέλη του οικογενειακού σου κύκλου. Λίγη εγκράτεια, δε θα βλάψει!

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του α' δεκαημέρου. Η ζέση της ημέρας δε σου ταιριάζει, αν είσαι Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος. Πρόσφερε όμως στον εαυτό σου κίνητρα για να προχωρήσεις καλά και σήμερα.

Το astrology.gr σου εύχεται μια μέρα γεμάτη κατακτήσεις, νίκες και έρωτες «εν θερμώ»!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved