Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/7

Αξιοποίησε τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου για να πετύχεις την καλύτερη, την πιο φωτεινή εκδοχή του εαυτού σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/7

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Που βρίσκεται το κλειδί της τύχης; Με τη Σελήνη στους Ιχθύες, το ζώδιο που σχετίζεται με τα σύμβολα και τα σημάδια, πολύ πιθανόν σήμερα να λάβεις ένα θετικό οιωνό για κάτι που επιθυμείς. Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης των Ιχθύων, λειτουργεί σαν από μηχανής θεός που σε ένα αδιέξοδο δίνει λύση. Έτσι σήμερα, πολύ πιθανόν, να έχεις την αίσθηση ότι κάτι καλό θα συμβεί με τρόπο υπερβατικό, γιατί, απλά και μόνο, με αγνή και καθαρή πίστη λειτούργησες!

~Δίας στο Λέοντα~

STEFANIA 300

Πως θα φέρεις την ευτυχία στη ζωή σου; Από σήμερα, 16/7/2014 ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της ευημερίας εισέρχεται στο λαμπερό Λέοντα που σχετίζεται με τα παιδιά, τις δημιουργικές ενασχολήσεις και τον έρωτα και θα παραμείνει ως 11/8/2015! Άσε το άστρο σου να λάμψει στα σπορ, το θέατρο, το θέαμα, σε ένα χόμπι. Πάρε χαρά από ενασχολήσεις που έχουν σχέση με τη διασκέδαση, τον ελεύθερο χρόνο, τα παιχνίδια, το ρίσκο, τη δόξα ή τις επιχειρήσεις.

Άνοιξε τα φτερά σου για ζήσεις τον έρωτα και αξιοποίησε τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου για να πετύχεις αυτό που συμβολίζει ο Λέων, την καλύτερη, την πιο φωτεινή εκδοχή του εαυτού σου.
Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος και έχεις γεννηθεί είτε το β' μισό του 2ου δεκαημέρου είτε το 3ο δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν απολαύσεις την ηρεμία, την αγάπη και την ομορφιά της.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved