Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/7

Δώσε έμφαση σε όλα αυτά, τα οποία είναι πιο σημαντικά από την ύλη, δεν πιάνονται, δε λέγονται, δεν εξηγούνται

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/7

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Κοίτα πέρα από αυτό που φαίνεται! Σήμερα, με την υδάτινη Σελήνη στους Ιχθύες να αδιαφορεί για τα υλικά αγαθά, τα πράγματα και τα χρήματα, ίσως μέσα από τις ασχολίες και τις δραστηριότητές σου δώσεις έμφαση σε όλα αυτά, τα οποία είναι πιο σημαντικά από την ύλη, δεν πιάνονται, δε λέγονται, δεν εξηγούνται... μόνο άπτονται της ψυχής και της καρδιάς.

~Οι όψεις της Σελήνης~

STEFANIA 300


Στις 09:07, η Σελήνη έρχεται σε θετική όψη με τον Ερμή στον Καρκίνο. Οι πρωινές ώρες γίνονται ιδανικές για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου προφορικά ή γραπτά, να χαλαρώσεις πηγαίνοντας κάπου ή συναντώντας κάποιον, να γράψεις ή να διαβάσεις κάτι που σε εμπνέει και να αξιοποιήσεις τη φαντασία σου για κάνεις ένα ραντεβού... ειδυλλιακό. Το απόγευμα, στις 17:24, η Σελήνη συναντά το θολό Ποσειδώνα και ίσως κάτι ξεχάσεις ή κάποια πράγματα τα κάνεις με άγνοια κινδύνου. Πρόσεχε μολύνσεις, αλλεργίες και ό, τι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον ύπνο σου.

Η πόρτα της τύχης είναι ανοιχτή αν είσαι ζώδιου του νερού, Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος ή της γης Αιγόκερως, Ταύρος και έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο.

Αν είσαι Παρθένος, Δίδυμος ή Τοξότης πρόσεχε μην εξουθενωθείς ή μπερδευτείς.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα, εάν φροντίσεις να ελαφρύνεις το όποιο φορτίο σου, φορέσεις το καλύτερο χαμόγελο σου και αισθανθείς την πνευματική ενέργεια να κυλάει μέσα σου, στις σχέσεις σου και στη ζωή σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved