Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/7

Σήμερα είναι η μέρα να αλλάξεις κάτι ή να σπάσεις συνήθειες και ρουτίνες που πια δε σε εκφράζουν

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/7

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Θέλεις κάτι καινούργιο στη ζωή σου; Με την ανανεωτική Σελήνη στον Υδροχόο, αν επιδιώκεις να αλλάξεις κάτι ή να σπάσεις συνήθειες και ρουτίνες που πια δε σε εκφράζουν στον επαγγελματικό, στον ερωτικό ή σε οποιοδήποτε άλλο τομέα της ζωής σου, σήμερα είναι η μέρα. Η παρουσία του Ουρανού, κυβερνήτη του Υδροχόου, στο γενναίο και διεκδικητικό Κριό δείχνει ότι το σύμπαν θα υποστηρίξει και θα ενισχύσει τόσο το θάρρος, που θα επιδείξεις, όσο και την τόλμη σου.

~Οι όψεις της Σελήνης~

STEFANIA 300


Στις 8:07, το εξάγωνο της αποκαλυπτικής Σελήνης στον Υδροχόο με τον Ουρανό φέρνει θετικές ιδέες, έρευνες και αλήθειες, ενώ ευνοεί δραστηριότητες που σχετίζονται με την τεχνολογία, τον ηλεκτρισμό ή τους φίλους. Στις 11:21, Σελήνη και Αφροδίτη συναντιούνται σε όψη τριγώνου, οπότε οι σχέσεις και ο έρωτας βρίσκονται στο επίκεντρο. Θα ρίξεις μαύρη πέτρα σε ό,τι σε έχει πικράνει και με οδηγό το μυαλό θα ξαφνιάσεις ευχάριστα. Τέλος, στις 22:22, η θεωρητική Σελήνη στον Υδροχόο συναντά τον θετικό Άρη στο Ζυγό, δείχνοντας πως οι σκέψεις θα αρέσουν, αλλά οι πράξεις θα μετρήσουν περισσότερο και ιδίως στον αισθηματικό τομέα.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός ή Τοξότης, Κριός, Λέων και έχεις γεννηθεί είτε το β' μισό του 2ου δεκαημέρου, είτε το 3ο δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα, αν δε μπεις στον κόπο να αντιμετωπίσεις τους όποιους φόβους σου. Μπορείς απλά να τους υπερβείς, αναλαμβάνοντας δράση για αλλαγή.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved