Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/7

Το απόγευμα, η επίμονη Σελήνη στον Αιγόκερω συναντά τον λυτρωτικό Ποσειδώνα και θα αισθανθείς ότι μπορείς σε μια περίοδο δύσκολη να γεμίσεις τη ζωή σου με στιγμές χαράς...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/7

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Πως θα φέρεις σε πέρας την προσωπική σου αποστολή; Η αντίστροφη μέτρηση για την αυριανή Πανσέληνο έχει αρχίσει και στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα επικρατεί ένα άγχος, ιδιαίτερα για επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα και συγχρόνως για οικονομικά και ερωτικά. Μη σε κυριεύει ο φόβος και μην βλέπεις τα πράγματα πιο δύσκολα από όσο είναι. Και για να το πετύχεις αυτό η αγέρωχη Σελήνη στην Αιγόκερω σου δείχνει τον δρόμο: επίδειξε στρατηγική σκέψη και αντοχή, εργάσου σκληρά και φρόντισε επιμελώς οι πράξεις σου να κατευθύνονται από τους στόχους σου.

~Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Υπάρχει χαρά μέσα στην κρίση! Το απόγευμα, στις 18:12, η επίμονη Σελήνη στον Αιγόκερω συναντά τον λυτρωτικό Ποσειδώνα και θα αισθανθείς ότι μπορείς σε μια περίοδο δύσκολη να γεμίσεις τη ζωή σου με στιγμές χαράς. Ευνοούνται ιδιαίτερα δραστηριότητες και ασχολίες που σχετίζονται με την επίτευξη επαγγελματικών και πνευματικών στόχων ή/και σε φορτίζουν με θετική ενέργεια.
Η τύχη σήμερα σε ευνοεί περισσότερο αν είσαι ζώδιο της γης, Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος και έχεις γεννηθεί το α' δεκαήμερο.

Αν είσαι Καρκίνος, Κριός, Ζυγός ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις κανόνες, περιορισμούς και υποδείξεις είναι να είσαι προετοιμασμένος.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα αν δεχτείς ότι σε κάποια πράγματα τον απόλυτο έλεγχο τον έχεις εσύ και σε κάποια άλλα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δείξεις υπευθυνότητα... διαλέγοντας πως θα πράξεις και θα αντιδράσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved