Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/7

Με την τυχερή Σελήνη στον Τοξότη σε θετική όψη με τον Ουρανό, αν θέλεις να κανονίσεις με φίλους ή κάτι να γίνει δεκτό με πολύ ευχαρίστηση από τους άλλους είναι η κατάλληλη ώρα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/7

~Σελήνη στον Τοξότη σε γέμιση~

Με την αισιόδοξη και περιπετειώδη Σελήνη στον Τοξότη σήμερα δεν βλέπεις εμπόδια, τα μάτια σου είναι καρφωμένα στις ευκαιρίες και βλέπεις όλα όσα μπορούν να γίνουν και έχουν... τέλος το άπειρο. Συγχρόνως, η Σελήνη είναι σε φάση αύξησης και ο Δίας, για έξι μέρες ακόμα, στον Καρκίνο. Ως εκ τούτου θα γεμίσεις με θετική ενέργεια και ζητήματα με αλλαγές οικίας, απόκτηση νέου μέλους στην οικογένεια, παροχή φιλοξενίας αλλά και ό,τι θα ενισχύσει τη θαλπωρή την ασφάλεια και την οικειότητα στη ζωή σου μπορούν να έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.


~Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό~

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Με την τυχερή Σελήνη στον Τοξότη σε θετική όψη με τον Ουρανό στις 08:13 ξαφνικές χαρές εμφανίζονται σε μετακινήσεις και επαφές. Αν θέλεις να κανονίσεις με φίλους ή κάτι να γίνει δεκτό με πολύ ευχαρίστηση από τους άλλους είναι η κατάλληλη ώρα.


~Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη~

Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου! Το μεσημέρι, στις 14:30, η όψη Σελήνης – Αφροδίτης γίνεται χορηγός θετικής ενέργειας και ευνοεί φλερτ, ερωτικές ιστορίες και κοινωνικές επαφές... ανεπιτήδευτα και σε χαλαρούς ρυθμούς! Ίσως κάνεις Σπατάλες και «χαζές αγορές» χωρίς να το καταλάβεις.


~Σελήνη εξάγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Τίποτα δεν σε σταματά! Η μέρα κλείνει με το εξάγωνο Σελήνης – Άρη στις 18:06 και η θετική ενέργεια της Σελήνης παρέα με την ορμή του Άρη δείχνουν ότι ξεκινάς για να πεταχτείς για λίγο στου... έρωτα και της χαράς τα μέρη!

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων και Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμοι.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν δεν ανησυχήσεις αν αποτύχεις, αν κάνεις λάθη, και αν κόσμος σε κοροϊδέψει αλλά χωρίς φόβο και γεμάτος χαρά στο δρόμο σου προχωρήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved