Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/7

Σήμερα, με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου, αν προσηλωθείς σε αυτό που ερωτικά, ψυχικά, υλικά ή με άλλο τρόπο σε θρέφει, μπορείς να πετύχεις κάτι εξαιρετικά σημαντικό...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/7

~Σελήνη στον Τοξότη~

Με τη Σελήνη σήμερα στον «έξω καρδιά» Τοξότη, λίγο θα σε νοιάξει αν κάτι δεν πάει όπως το θέλεις, αφού η γεμάτη φωτιά και αισιοδοξία φύση του ζωδίου δίνει έμφαση σε νέες προοπτικές και σε ό,τι γεμίζει τη ζωή με χαρά, γνώση, και θετική διάθεση.


~Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στις 16:59 δείχνει ότι τόσο στις μετακινήσεις σου, τις νοητικές δραστηριότητες όσο και στις εξωστρεφείς ασχολίες και φυσικά στον έρωτα... «Μην ξεχαστείς και πας εκεί που οι μέλισσες πετούνε γιατί για μέλι θα σε πάρουνε και όλες θα σε τσιμπούνε».


~Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Ο Ήλιος λάμπει στον Καρκίνο και ό,τι συμβαίνει ή προσφέρεις με αγάπη και φροντίδα μπορεί αυτή την εποχή να γίνει αστέρι και τη ζωή σου να φωτίζει. Αν σήμερα, με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου, αν προσηλωθείς σε αυτό που ερωτικά, ψυχικά, υλικά ή με άλλο τρόπο σε θρέφει, μπορείς να πετύχεις κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Ευνοούνται επαφές με προϊσταμένους, διευθυντές, προέδρους και άτομα που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία.


Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι ζώδιο είτε της φωτιάς, Τοξότης, Κριός, Λέων και έχεις γεννηθεί το α' δεκαήμερο είτε του νερού, Ιχθύες, Καρκίνος, Σκορπιός γεννημένος το β' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν θυμάσαι ότι όποιος φέρνει τον ήλιο στην ζωή των άλλων, φωτίζει εξίσου και τη δική του ύπαρξη!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved