Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/7

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που πραγματοποιείται σήμερα είναι μια όψη που χαρακτηρίζεται από τη φράση «είχαν μαζευτεί πολλά και ξέσπασε!»...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/7

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Στις αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου! Η σημερινή μέρα έχει εμπειρίες με δυνατή συναισθηματική επίδραση, που σκοπό έχουν να αναπλάσουν και ριζικά να αλλάξουν πράγματα και συστήματα, συνθήκες και καταστάσεις. Ο έρωτας σήμερα αναμειγνύεται με το σθένος και η ένταση με το μυστήριο.


~Ήλιος τετράγωνο με Ουρανό~

Τεράστια συσσωρευμένη ενέργεια... απελευθερώνεται! Το τετράγωνο του Ήλιου στον συναισθηματικό Καρκίνο με τον Ουρανό στον φουριόζο Κριό που πραγματοποιείται σήμερα είναι μια όψη που χαρακτηρίζεται από τη φράση «είχαν μαζευτεί πολλά και ξέσπασε!». Το γεγονός ότι η όψη ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον ανάδρομο Πλούτωνα δείχνει αποκαλύψεις και ξαφνικές εξελίξεις σε καταστάσεις που υποβόσκουν εδώ και καιρό σε σωματικό, επαγγελματικό, ερωτικό, οικονομικό ή άλλο επίπεδο.


~Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Ο ρεαλισμός κάνει γνήσιο το συναίσθημα! Η παρουσία του Ήλιου στον Καρκίνο δείχνει ότι περισσότερο από άλλες περιόδους «μετράει το συναίσθημα» σε οτιδήποτε. Η όψη που σχηματίζει και κορυφώνεται αύριο με τον υπεύθυνο και σοβαρό Κρόνο βοηθά να πάρεις αποφάσεις σε σημαντικά ζητήματα, όπου θα υπάρχει μια αρμονία, μεταξύ εκείνου που σε κάνει και νιώθεις καλά και εκείνου που μπορεί να γίνει και συνάμα φέρνει τη σφραγίδα της σταθερότητας!


Ιδιαίτερα γόνιμο θα είναι το έδαφος σήμερα για σένα φίλε του astrology.gr, αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύες, Καρκίνος και Αιγόκερως, Παρθένος γεννημένος είτε στο β' δεκαήμερο είτε στο γ'.

Τo astrology.gr σου εύχεται να φέρεις σε τομείς που επιθυμείς ένα άκρως υπέροχο μεταμορφωτικό αποτέλεσμα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved