Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/7

Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με πράγματα που χρωματίζονται από συναίσθημα και απέφυγε συναναστροφές που θα «χαλάσουν» το πρόγραμμα σου ή δεν είναι του γούστου σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/7

~Σελήνη στην Παρθένο~

Το καλοκαίρι έφτασε και τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη στη σχολαστική και προνοητική Παρθένο, η προσοχή στη λεπτομέρεια θα βοηθήσει σε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο το να παραδοθεί κάτι στην ώρα του θα αποδειχθεί πιο σημαντικό από ότι να είναι τέλειο, για αυτό μην το παρακάνεις με τα δευτερεύοντα και επουσιώδη. Φρόντισε να είσαι συνεπής στα επαγγελματικά σου χρονοδιαγράμματα όπως και σε πιθανά ιατρικά ραντεβού ή ζητήματα.


~Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα~

Το μεσημέρι, στις 15:50, η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη στην Παρθένο που σχετίζεται με την υγεία, την εργασία και την καθημερινότητα με τον απατηλό και αποπροσανατολιστικό Ποσειδώνα δείχνει ότι χρειάζεται να προφυλάξεις τον εαυτό σου από μολύνσεις, δηλητηριάσεις και εντερικές δυσλειτουργίες και σε ότι κάνεις να έχεις μια υγιή δόση... σκεπτικισμού και ρεαλισμού.


~Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο & τετράγωνο με Αφροδίτη~

STEFANIA 300

Το βράδυ η Σελήνη θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Ήλιο στις 22:19 και τετραγώνου με την Αφροδίτη στις 22:50. Συνεπώς φρόντισε να ασχοληθείς με πράγματα που χρωματίζονται από συναίσθημα και απέφυγε συναναστροφές που θα «χαλάσουν» το πρόγραμμα σου ή δεν είναι του γούστου σου!


Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι ζώδιο της γης, Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως, και του νερού, Ιχθύες, Σκορπιός, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, ότι θέλεις μπορείς να το πετύχεις σήμερα κάνοντας οικονομία τόσο χρημάτων όσο και δυνάμεων και... ενεργώντας μεθοδικά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved