Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/6

Η ευνοϊκή όψη τριγώνου, στον Ήλιο στο γόνιμο ζώδιο του Καρκίνου και τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα χρωματίζει με χαρά όλη την ημέρα, καθώς θα διαπιστώνεις ότι οι ελπίδες σου δεν χάθηκαν, αντίθετα ανοίγονται δρόμοι για να ζήσεις το όνειρο σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/6

~Σελήνη στον Καρκίνο κενή πορείας~

Με τη Σελήνη στον συναισθηματικό Καρκίνο και μάλιστα κενή πορείας ξεκινά η τελευταία Κυριακή του Ιουνίου δείχνοντας ότι οι πρωινές ώρες είναι ιδανικές για ασχοληθείς με οτιδήποτε με ησυχία και ηρεμία, χωρίς να κάνεις κάτι που θα δεσμεύει το άμεσο ή μακρύτερο μέλλον σου. Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι, στους δικούς σου ανθρώπους ακόμα και να κάνεις την πρώτη σου βουτιά!


~Σελήνη στο Λιοντάρι~

Στις 11:42 το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στον λαμπερό Λέοντα και η Κυριακή σου θα αρχίσει να γίνεται πιο ζωντανή ακτινοβολώντας ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση και έρωτα!


~Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Η ευνοϊκή όψη τριγώνου, που κορυφώνεται σήμερα στις 10:22 το πρωί ανάμεσα στον Ήλιο στο γόνιμο ζώδιο του Καρκίνου και τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα χρωματίζει με χαρά όλη την ημέρα, καθώς μέσα από γεγονότα και καταστάσεις θα διαπιστώνεις ότι οι ελπίδες σου για κάτι δεν χάθηκαν αντίθετα ανοίγονται δρόμοι για να ζήσεις το όνειρο σου!

~Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Εκεί που δεν θα πρέπει να «ναρκωθείς» από χαρά και ευτυχία φίλε του astrology.gr είναι σε θέματα που σχετίζονται με χρήματα, συνεργασίες, συμφωνίες και έρωτα. Μην έχεις προσδοκίες για σχετικά ζητήματα και βλέπεις πράγματα που θέλεις αλλά δεν υφίστανται. Ακόμα κι αν υπάρχουν υποσχέσεις μείνε προσγειωμένος και κράτα μικρό καλάθι!

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες γεννημένος το α' δεκαήμερο και ιδιαίτερα το β' μισό του.


Στους ευνοούμενους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύες, Σκορπιός, Ταύρος, Αιγόκερως είτε του α' δεκαημέρου είτε των τελευταίων ημερών όπως και Λέων, Τοξότης, Κριός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια ξεχωριστή Κυριακή γεμάτη φανταστικά όμορφες στιγμές!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved