Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/6

Είναι μια καλή μέρα για να ξανά διαβάσεις κάποιο μήνυμα ή βιβλίο, να επαναλάβεις συνάντηση ή επίσκεψη καθώς και για να περιποιηθείς τα δάκτυλα ή τα χέρια σου, να κάνεις φυσικοθεραπεία ή γυμναστική.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/6

~Σελήνη στους Διδύμους~

Με τη Σελήνη σήμερα στο πολυδιάστατο ζώδιο των Διδύμων θα έχεις πολλές επιλογές στις οποίες όμως δεν θα πρέπει να χαθείς. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του σεληνιακού κύκλου και πολλά γεγονότα και καταστάσεις δεν θα έχουν ζωντάνια και θα στερούνται αντοχής και ιδιαίτερα μάλιστα αυτά που συνδέονται με τη νόηση, τις επαφές σου και τις κάθε λογής μετακινήσεις σου.


~Σελήνη σύνοδο με Ερμή~

Η μόνη όψη που πραγματοποιεί σήμερα η εγκεφαλική Σελήνη στους Διδύμους είναι το μεσημέρι 14:56 με τον ανάδρομο Ερμή. Μην απορήσεις αν τις μεσημεριανές ώρες έχεις την αίσθηση ότι άλλα θέλεις να πεις ή με το πρόσωπο που τυχαίνει να συνδιαλέγεσαι μιλάτε άλλη γλώσσα. Πρόσεχε μην κάτι ξεχάσεις ή παρεξηγήσεις. Ευνοείται να ξανά διαβάσεις κάποιο μήνυμα ή βιβλίο, να επαναλάβεις συνάντηση ή επίσκεψη καθώς και για να περιποιηθείς τα δάκτυλα ή τα χέρια σου, να κάνεις φυσικοθεραπεία ή γυμναστική.


~Σελήνη κενή πορείας~

STEFANIA 300

Από το μεσημέρι και ως το τέλος τη ημέρας η Σελήνη θα είναι κενή πορείας πράγμα που σημαίνει ότι στο διάστημα αυτό καλό είναι να αποφύγεις να κανονίσεις ραντεβού ή να κάνεις σημαντικές επαφές γιατί στη συνέχεια τα πράγματα θα αλλάξουν και είναι κρίμα σε μια μέρα που ούτως ή άλλως οι μπαταρίες σου δεν είναι γεμάτες να σπαταλάς την ενέργεια σου. Ευνοούνται χαλαρές επαφές και δραστηριότητες, να χαζολογήσεις με φίλους ή να πας έναν περίπατο.


Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του γ' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα χωρίς να πλήξεις αν ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και με τίποτα δεν σε κουράζουν.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved