Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/6

Σήμερα, πολύ πιθανόν να δεις από τους άλλους ή να δείξεις εσύ ένα άλλο πρόσωπο αφού σε όλους τους τομείς όπως και στη διάθεσή σου θα υπάρχουν... εναλλαγές!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/6

~Σελήνη στους Διδύμους~

Αλλαγές σε θέματα νόησης, επαφών, μετακινήσεων και όχι μόνο προετοιμάζει η Σελήνη στους Διδύμους, εν όψει μάλιστα και της Νέας Σελήνης της Παρασκευής που φέρνει νέα ξεκινήματα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που είναι κυβερνήτης των Διδύμων δείχνει ότι ζητήματα σε εκκρεμότητα και πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο. Πολύ πιθανόν να δεις από τους άλλους ή να δείξεις εσύ ένα άλλο πρόσωπο αφού σήμερα σε όλους τους τομείς όπως και στη διάθεσή σου θα υπάρχουν... εναλλαγές!


~Άρης αντίθεση με Ουρανό~

STEFANIA 300

Ξαφνικές τρικλοποδιές! Αλλιώς μπορεί να τα περιμένεις και αλλιώς να σου έρθουν τα πράγματα αυτές τις μέρες, φίλε του astrology.gr, με την αντίθεση του Άρη – Ουρανού να κορυφώνεται σήμερα. Ιδιαίτερα σε συνεργασίες, σχέσεις και διαπροσωπικές επαφές θα λάβουν χώρα απρόβλεπτα γεγονότα, που σε πολλές περιπτώσεις, σκοπό θα έχουν την απελευθέρωση της μιας ή της άλλης πλευράς από κάτι που την περιορίζει. Πιθανά είναι ηλεκτρολογικά και τεχνικά προβλήματα.
Πιο έντονη είναι η απρόβλεπτη επιρροή της αντίθεση Άρη – Ουρανού αν είσαι Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος και έχεις γεννηθεί στο β' δεκαήμερο.

Στους ευνοημένους της ημέρας ανήκεις αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος γεννημένος το β' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα θα έχεις τύχη αν δείξεις διάθεση να προσαρμοστείς και όχι να αντιδράσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved