Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/6

Σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους θα πάρουν «φωτιά» συζητήσεις, τηλεφωνήματα και μηνύματα ενώ το «θάψιμο» θα είναι σε πρώτο πλάνο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/6

~Σελήνη στους Διδύμους~

«Πηγαδάκια» εν δράσει! Όσο ήρεμα θα φαίνεται ότι ξεκινά αυτή η μέρα, αφού η Σελήνη ως το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Ταύρο, τόσο απρόβλεπτα εκρηκτική μπορεί να αποδειχθεί. Η Τρίτη έχει κυβερνήτη τον Άρη, τον πλανήτη της σύγκρουσης και των διαφωνιών, και το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και η Σελήνη περνά το μεσημέρι στους Διδύμους δείχνει ότι σήμερα θα πάρουν «φωτιά» συζητήσεις, τηλεφωνήματα και μηνύματα ενώ το «θάψιμο» θα είναι σε πρώτο πλάνο. Προσοχή χρειάζεται στους δρόμους, καθώς τα νεύρα θα είναι στην «τσίτα» και τα ατυχήματα θα καραδοκούν.


~Άρης αντίθεση με Ουρανό~

STEFANIA 300

Η δράση φέρνει αντίδραση! Η αντίθεση Άρη – Ουρανού λοιπόν μπορεί να κορυφώνεται αύριο όμως σε επηρεάζει ήδη από σήμερα, φίλε του astrology.gr, και χρειάζεται να προσέχεις πως θα αντιδράσεις σε πάσης φύσεως απροσδόκητες καταστάσεις. Ιδιαίτερα όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες προεικονίζονται ρήξεις, χωρισμοί, αποχωρισμοί και απρόσμενα γεγονότα που θα αλλάξουν άρδην το κλίμα μέσα σε αυτές. Απέφυγε να πας κόντρα σε εξελίξεις κι ας σου έρθουν... σαν κεραμίδα.
Περισσότερο από την απρόβλεπτη και ανέλεγκτη επιρροή της αυριανής αντίθεσης επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος και έχεις γεννηθεί στο β' δεκαήμερο.


Η τύχη σου κλείνει αισιόδοξα σήμερα το μάτι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος ή Κριός, Λέων, Τοξότης και έχεις γεννηθεί το α' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια πολύ θετική μέρα αν αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις και σε ό,τι συμβαίνει... διατηρήσεις την ψυχραιμία σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved