Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/6

Σήμερα, με την αντίθεση της Σελήνης με τον περιοριστικό Κρόνο, αν επιλέξεις την προσγείωση στην πραγματικότητα, θα τοποθετήσεις τα προβλήματα στη σωστή τους διάσταση και θα βρεις λύσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/6

~Σελήνη στον Ταύρο~

Μείνε ρεαλιστικά ήρεμος! Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο γήινο και πρακτικό ζώδιο του Ταύρου να δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές σου προκειμένου να αποδείξεις ότι «όπου υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος». Έτσι, αν και με την αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον περιοριστικό Κρόνο, στις 13:58 πρακτικές δυσκολίες και οικονομικο-συναισθηματικά εμπόδια θα εμφανιστούν μπροστά σου, αν παραμείνεις προσγειωμένος στην πραγματικότητα, και θα τοποθετήσεις τα προβλήματα στη σωστή τους διάσταση και θα βρεις λύσεις.


~Αφροδίτη στους Διδύμους~

STEFANIA 300

Νέα παράθυρα στον έρωτα και το χρήμα! Με την Αφροδίτη από σήμερα, 23/6 και ως τις 18/7, στους πολυμερείς και άστατους Διδύμους παρουσιάζονται ευκαιρίες για να αποκτήσεις περισσότερες πηγές εισοδήματος, για να έχεις πιο πολλές επιλογές στις επαφές σου, τις μετακινήσεις και τα νοητικά ενδιαφέροντά σου. Στον έρωτα, αφενός οι δυνατότητες για φλερτ πολλαπλασιάζονται, αφετέρου –θες γιατί θα νιώθεις σαν ανήσυχος νεανίας, θες γιατί θα αναζητάς την ανανέωση– οι σειρήνες της απιστίας θα ηχούν έντονα ακόμα κι αν μείνουν μόνο μέσα στο μυαλό σου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί είτε στο β' δεκαήμερο είτε στο α' μισό του γ'.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr , αν κάνεις πράγματα που σε «γεμίζουν», σε ευχαριστούν και σε ικανοποιούν θα έχεις μια υπέροχη μέρα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved