Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/6

Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, μπορείς να ασχοληθείς με ενδιαφέροντα που σε ευχαριστούν είτε μέσα στο σπίτι είτε κοντά στη θάλασσα…

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/6

~Σελήνη στον Ταύρο~

Αργά και σταθερά! Η Κυριακή ξεκινά με τη Σελήνη να μπαίνει από τις 06:00 το πρωί στο υπομονετικό και αποφασιστικό ζώδιο του Ταύρου. Οι επιθυμίες σου τόσο στον έρωτα, όσο και στην καθημερινότητα μπορούν σήμερα να ικανοποιηθούν, αν δεν βιάζεσαι και συγχρόνως δείχνεις επιμονή για να επιτευχθεί το ωραίο αποτέλεσμα. Με τη Σελήνη σε φάση μείωσης και στο ζώδιο του Ταύρου, που έχει σχέση με το φαγητό, η μέρα είναι καλή για να ξεκινήσεις διατροφή για σταθερή και σταδιακή απώλεια βάρους.


~Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο~

Εσωτερική χαρά που φανερώνεται απτά! Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, που η γήινη και ήρεμη Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον υδάτινο Ήλιο στον Καρκίνο, μπορείς να ασχοληθείς με ενδιαφέροντα που σε ευχαριστούν είτε μέσα στο σπίτι είτε κοντά στη θάλασσα.


~Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Αργά το απόγευμα, με τη ρομαντική όψη Σελήνης – Ποσειδώνα ο έρωτας μπορεί να γίνει το μαγικό ραβδί που θα κάνει πιο όμορφη τη μέρα σου. Συγχρόνως, η ευαισθησία που χαρακτηρίζει την όψη δείχνει πως οτιδήποτε μιλάει κατευθείαν στην καρδιά σου είναι αυτό που τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα σε οδηγήσει σε ασφαλή... όμορφα μονοπάτια.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι ζώδιο της γης, Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος ή Ιχθύες, Σκορπιός, Καρκίνος και έχεις γεννηθεί το α' δεκαήμερο.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Κυριακή στο τέλος της οποίας θα σου μείνουν τόσο όμορφα συναισθήματα που θα τα κρατήσεις σαν ένα όμορφο φυλαχτό για όλη σου την εβδομάδα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved