Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/6

Πρόσεξε το «τερατάκι» που θα βγει από μέσα σου το βράδυ με το τετράγωνο Σελήνης -Πλούτωνα και αξιοποίησε την ένταση της όψης για να φέρεις τη λάβα του έρωτα στα σεντόνια σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/6

~Σελήνη στον Κριό~

Σήμερα πιθανόν να νιώσεις ότι επικρατεί ένα ανταγωνιστικό κλίμα, όπου κυριαρχεί η ατομικότητα και όποιος αποδειχθεί πιο δυνατός, τολμηρός και διεκδικητικός θα νικήσει. Με τον Άρη όμως, τον κυβερνήτη του Κριού, στο Ζυγό, η γνώμη των άλλων δεν θα σου είναι αδιάφορη, πράγμα που σημαίνει ότι σε οτιδήποτε κάνεις σήμερα, για να νιώσεις ότι όντως κατακτάς την κούπα της επιτυχίας, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου όχι μόνο τις δικές σου ανάγκες αλλά και των άλλων. Πρόσεξε το «τερατάκι» που θα βγει από μέσα σου το βράδυ με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αξιοποίησε τη διάπυρη ένταση της όψης για να φέρεις τη λάβα του έρωτα στα σεντόνια σου.


~Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή~

STEFANIA 300

Η σύνοδος Ηλίου – Ερμή που πραγματοποιείται σήμερα είναι ευνοϊκή για να έρθεις σε επαφή με δάσκαλους, προπονητές, νεαρά πρόσωπα ή άτομα που διαχειρίζονται θέματα σε σχέση με την πληροφόρηση, τη διανόηση ή τηγλώσσα. Συγχρόνως, ζητήματα και πράγματα που σχετίζονται με όποιον τρόπο με τις μετακινήσεις σου ευνοείται να τα επανελέγξεις.
Ιδιαίτερα αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος ή Κριός, Λέων, Τοξότης και έχεις γεννηθεί στα τέλη του γ' δεκαήμερου θα έχεις την τύχη με το μέρος σου σε συζητήσεις και επαφές.


Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι ζώδιο της φωτιάς, Κριός, Τοξότης Λέων, του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, η μέρα σου μπορεί να είναι γεμάτη ενθουσιασμό, αν θυμάσαι ότι, κάνοντας ένα βήμα τη φορά, παίρνεις θάρρος για να συνεχίσεις και να φτάσεις σταδιακά στον τελικό σου στόχο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved