Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/6

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, επιστρέφει στους Διδύμους και όλα τα παράπονα και τις σκέψεις για τα οποία δεν μίλαγες ίσως να τα ξεφουρνίσεις τώρα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/6

~Σελήνη στον Υδροχόο – Σελήνη στους Ιχθύες~

Να δοκιμάσεις νέους τρόπους για να πετύχεις κάτι και να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σας συνδέει κάτι κοινό σε προτρέπει σήμερα η Σελήνη στον Υδροχόο. Στις 21:25 εισέρχεται στους Ιχθύες και ευνοείται να βοηθήσεις τον εαυτό σου και τον οργανισμό σου να αποφορτιστεί και... να χαλαρώσεις!


~Ερμής στους Διδύμους~

Από σήμερα, 17/6, και ως τις 13/7 ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της σκέψης και των μετακινήσεων επιστρέφει στους Διδύμους. Πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα παράπονα και τις σκέψεις σε σχέση με όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα αλλά για τα οποία πιθανόν κράταγες το στόμα σου κλειστό ίσως να τα ξεφουρνίσεις τώρα αφού η γλώσσα σου θα πηγαίνει "ροδάνι". Μην ξεχνάς μόνο ότι μέχρι και τις 2/7 θα είναι ανάδρομος και συνεπώς εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, για αυτό πριν μιλήσεις... σκέψου λιγάκι.


~Αφροδίτη εξάγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Στους παλμούς της αυριανής θετικής όψης μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία η αισιοδοξία θα είναι διάχυτη και θα υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση για καλή συνεργασία. Ευνοούνται πάρτι και ευχάριστες εκδηλώσεις, ό,τι σχετίζεται με την καλλιτεχνική ζωή και το να δώσεις ή να δεχτείς δώρα. Στα αισθηματικά ζητήματα, η όψη αυτή φέρνει εύνοια και προεικονίζει ευχάριστα γεγονότα.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμοι του γ' δεκαημέρου και Ταύρος, Παρθένος, Καρκίνος, Ιχθύες, Σκορπιός γεννημένος στο α' μισό του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη και πολύ χαρούμενη μέρα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved