Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/6

Με τη Σελήνη στο ζώδιο που συμβολίζει τη διδασκαλία και την εμπειρία σήμερα πιθανόν να θέλεις να τιμήσεις ή να βρεθείς κοντά σε ένα πρόσωπο που σέβεσαι ή εκτιμάς...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/6

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Των Αγίων Πάντων και η γιορτή του πατέρα! Με τη Σελήνη στο ζώδιο που συμβολίζει την καθοδήγηση, τη διδασκαλία και την εμπειρία σήμερα πολύ πιθανόν να θέλεις να τιμήσεις ή να βρεθείς κοντά σε ένα πρόσωπο που σέβεσαι ή εκτιμάς. Η έκφραση σε πολλές περιπτώσεις θα είναι λιτή, προσεκτική και συγκρατημένη ενώ η επισημότητα, το μετρημένο ύφος ή στυλ θα είναι αυτό που θα ταιριάζει σε αρκετές περιστάσεις. Πάσης φύσεως δραστηριότητες κοντά σε βουνό ή βραχώδεις περιοχές ευνοούνται.

~Σελήνη στον Υδροχόο~

STEFANIA 300

Στις 20:57 η Σελήνη εισέρχεται στον διανοητικό Υδροχόο και η διάθεση αλλάζει. Από κει που ένιωθες πιο δεσμευμένος σε πρόσωπα και καταστάσεις θα αισθανθείς πιο ελεύθερος και ασχολίες ή επαφές που εγκεφαλικά σε συναρπάζουν θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σου. Ευνοούνται επαφές με φίλους και δραστηριότητες που έχουν σχέση με την τηλεόραση, τον Η/Υ, έξυπνες συσκευές ή με σωματεία και συλλόγους.

Στους ευνοούμενους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι είτε ζώδιο της γης, Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος και έχεις γεννηθεί το γ' δεκαήμερο είτε ζώδιο του αέρα, Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμοι και έχεις γεννηθεί στις αρχές του α' δεκαημέρου.

Να έχεις μια υπέροχη Κυριακή και να θυμάσαι ότι την ευθύνη για την ευτυχία σου δεν θα πρέπει να την παραδίδεις σε κανέναν... ανήκει μόνο στον εαυτό σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved