Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/6

Σήμερα, είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις κάτι μόνος σου ενώ σε οικονομικό επίπεδο απέφυγε σημαντικές οικονομικές συναλλαγές...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/6

~Σελήνη στον Τοξότη~

Η θετική και χαρούμενη διάθεση της Σελήνης στον Τοξότη είναι ιδανική για να βάλεις σήμερα στην καθημερινότητα σου το χιούμορ και να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις αισιοδοξία και ευτυχία. Αν μάλιστα αποφύγεις την υπερβολή και την χωρίς μέτρο επιείκεια σε πρόσωπα και καταστάσεις, τότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη και ιδιαίτερα σε εξόδους, μετακινήσεις, ταξίδια ή δραστηριότητες πολιτισμού, παιδείας και αθλητισμού.


~Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο~

STEFANIA 300

Συναισθηματική απόσταση και ψυχρότητα προεικονίζει σε σχέσεις και συνεργασίες η όψη Αφροδίτης – Κρόνου που κορυφώνεται αύριο. Έχε λοιπόν υπόψη σου ότι η μέρα δεν είναι καλή για να ζητήσεις κάτι από του άλλους ή να δεχθείς την επιδοκιμασία τους. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις κάτι μόνος σου ενώ σε οικονομικό επίπεδο απέφυγε σημαντικές οικονομικές συναλλαγές.
Επηρεάζεσαι περισσότερο από τη δυσαρμονική όψη Αφροδίτης – Κρόνου αν ανήκεις στα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος και έχεις γεννηθεί το β' δεκαήμερο.

Η τύχη σου δίνει προβάδισμα σήμερα αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων και έχεις γεννηθεί είτε στο β' μισό του α' δεκαημέρου είτε στο β' δεκαήμερο.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη μέρα βγαίνοντας, διασκεδάζοντας και κάνοντας ό,τι σου προσφέρει ευθυμία και αισιοδοξία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved