Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/6

Το ερωτικό πάθος πυροδοτεί η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα που προμηνύει καρμικούς έρωτες, βαθιά ερωτικές ιστορίες, ολοκληρωτικά δοσίματα και καθολικές μεταμορφώσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/6

~Σελήνη στο Ζυγό~

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014! Ο υπέρτατος στόχος σου, φίλε του astrology.gr, σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται μεν στο ζώδιο της αρμονίας αλλά εσύ γύρω σου θα νιώθεις έντονη τη δυσαρμονία, είναι να κάνεις πράγματα που συμβάλλουν στο να έχεις μια όμορφη και ισορροπημένη ζωή. Στις σχέσεις και στις επαφές σου για να αισθανθείς πιο ωραία δεν θα πρέπει να φοβηθείς να διαφωνήσεις ή να γνωστοποιήσεις τι σε ενοχλεί, αλλά να αποφύγεις να μείνεις παθητικός μη εκφράζοντας τι δεν σου αρέσει ή να εκφραστείς επιθετικά, γιατί και στις δυο περιπτώσεις το μόνο που θα συμβεί είναι να χάσεις το δίκιο σου.


~Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Το πάθος παίρνει τα χαλινάρια! Το ερωτικό πάθος πυροδοτεί η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα που κορυφώνεται αύριο και προμηνύει καρμικούς έρωτες, βαθιά ερωτικές ιστορίες, ολοκληρωτικά δοσίματα ψυχή τε και σώματι και καθολικές μεταμορφώσεις πάσης φύσεως όχι μόνο αισθηματικές αλλά και οικονομικές και... εμφανισιακές!
Από το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα επηρεάζεσαι πιο έντονα αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως ή Ιχθύς, Σκορπιός.

Η τύχη είναι με το μέρος σήμερα περισσότερο, αν ανήκεις στα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος ή της φωτιάς, Κριός, Τοξότης, Λέων και έχεις γεννηθείς είτε το β' δεκαήμερο είτε στις αρχές του γ΄.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, η Κυριακή σου θα είναι πιο όμορφη, αγαπητέ φιλέ του astrology.gr, αν αναζητήσεις τη σοφία που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σχέσεις σου... πιο υγιείς και ισορροπημένες!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved