Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/6

Σήμερα, μπορείς να έχεις ένα όμορφο Σάββατο, αν βρεθείς με άτομα που αφενός έχετε ομοιότητες και ταιριάζετε και αφετέρου έχετε διαφορές που... σας αλληλοσυμπληρώνουν!...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/6

~Σελήνη στο Ζυγό~

Βρίσκοντας τη χρυσή τομή! Έμφαση στις κοινωνικές σχέσεις, θα δώσεις σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, φίλε του astrology.gr, ενώ ευχάριστα και ευτυχή γεγονότα θα δώσουν μια νότα χαράς και θετικότητας στη μέρα σου. Σε αρκετές περιπτώσεις θα νιώσεις ότι δεν ξέρεις πώς να ικανοποιήσεις και τον έναν και τον άλλον ή τη μία και την άλλη πλευρά και θα χρειαστεί να αναζητήσεις... τη μέση λύση!

~Ερμής ανάδρομος~

STEFANIA 300

Ο ανάδρομος Ερμής φταίει! Από σήμερα, 7/6, και ως τις 2/7 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά πράγμα που σημαίνει ότι καλό είναι να αποφύγεις πάσης φύσεως υπογραφές και συμφωνίες. Λάθη, παρερμηνείες, ματαιώσεις και αναβολές θα είναι στις επάλξεις, ενώ αν σου πάθει κάτι ο Η/Υ ή το αυτοκίνητο, ξεχάσεις τι βαλίτσα σου, στείλεις λάθος email, γίνει κάποιο μπέρδεμα με το εισιτήριο σου ή άλλο έγγραφο, τότε θα ξέρεις και θα αναφωνήσεις... Ερμής ανάδρομος!

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος και έχεις γεννηθεί το α' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις ένα όμορφο Σάββατο, αν σήμερα βρεθείς με άτομα που αφενός έχετε ομοιότητες και ταιριάζετε και αφετέρου έχετε διαφορές σε κάποια πράγματα που... σας αλληλοσυμπληρώνουν!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved