Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/6

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να πετύχεις κάτι μαζί με άλλους ή να τους παρακινήσεις σε θέματα σχετικά με τη νόηση, τη μάθηση, την επικοινωνία, τις εκδρομές και τα ταξίδια...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/6

~Σελήνη στην Παρθένο~

Παρασκευή 6 Ιουνίου! Με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιου της Παρθένου θα σου αρέσει να προσφέρεις και να δώσεις περισσότερο από άλλες φορές τόσο στη δουλειά όσο και στις σχέσεις σου με τους άλλους. Δεν χρειάζεται όμως ούτε υπερπροσπάθεια ούτε υπερπροσφορά, γιατί, εκτός του ότι μπορεί η ανησυχία να στοιχειώσει τη μέρα σου, ίσως αποξενωθείς από τον εαυτό σου ή απομακρυνθείς από σημαντικές ανάγκες σου.

~Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Ξαφνική τύχη! Στις 14:20 κορυφώνεται η θετική όψη Ηλίου – Ουρανού που προμηνύει απρόσμενα θετικά γεγονότα. Ο Ήλιος βρίσκεται στους Διδύμους το ζώδιο που σχετίζεται με τη νόηση, τη μάθηση, την επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις, τις εκδρομές και τα ταξίδια και σήμερα που συναντάει τον πρωτοποριακό και απρόσμενο Ουρανό είναι ιδανική μέρα για να πετύχεις μαζί με άλλους ή να παρασύρεις τους άλλους σε ό,τι σχετίζεται με τις παραπάνω δραστηριότητες.
Το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα αν ανήκεις στα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος, και της φωτιάς Κριός, Λέων, Τοξότης και έχεις γεννηθεί το β' δεκαήμερο.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι σήμερα αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως και Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος γεννημένος το β' μισό του β' δεκαημέρου ή το γ' δεκαήμερο.

Να έχεις μια υπέροχη Παρασκευή και να θυμάσαι ότι όσα κι αν δίνεις και προσφέρεις... πάντα σε κάποιους θα αρέσεις και σε κάποιους, πάλι, όχι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved