Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/6

Το μυστικό σήμερα για να έχεις μια υπέροχη μέρα είναι να μην την περάσεις σαν το... χάμστερ στη ρόδα, κυνηγώντας δηλαδή την άπιαστη τελειότητα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/6

~Σελήνη στην Παρθένο~

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014! Με τη Σελήνη στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου υπάρχει η τάση σήμερα να περάσεις όλους και τα πάντα από το μικροσκόπιο της τελειότητας. Όσοι όμως αναζητούν το τέλειο υφίστανται τις συνέπειες του ψυχικού στρες, της πίεσης και είναι πιο ευπαθείς σε νόσους. Προτίμησε να δώσεις προτεραιότητα σε ό,τι συμβάλλει στην καλή υγεία, όπως η χαρά της εργασίας, η ισορροπημένη διατροφή και η καθημερινή γυμναστική.

~Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Ανέλπιστη χαρά! Εκπληκτικά και απρόσμενα ευχάριστα γεγονότα προεικονίζει η ευμενής όψη Ηλίου – Ουρανού που πραγματοποιείται αύριο, ιδιαίτερα σε σχέση με ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, νοητικά ενδιαφέροντα, γνωριμίες και επαφές με αδέρφια, ξαδέρφια και συναδέλφους. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να γίνει ένα πρόσωπο ή προϊόν ευρύτερα γνωστό.
Το ευεργετικό εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Ουρανού σε ευνοεί πιο πολύ αν είσαι Δίδυμος, Κριός, Ζυγός, Υδροχόος, Τοξότης, Λέων και έχεις γεννηθεί στο β' δεκαήμερο.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί το β' μισό του α' δεκαημέρου ή το β' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, το μυστικό σήμερα για να έχεις μια υπέροχη μέρα είναι να μην την περάσεις σαν το... χάμστερ στη ρόδα.. κυνηγώντας την άπιαστη τελειότητα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved