Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/6

Σήμερα, η αγάπη μπορεί να κάνει θαύματα και τα θετικά συναισθήματα για μια πιο όμορφη και καλύτερη ζωή μπορούν να μετατραπούν σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/6

~Σελήνη στο Λιοντάρι~

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014! Η καρδιά της εβδομάδας χτυπά δυνατά με τη Σελήνη στον Λέοντα να σε καλεί να γιορτάσεις κάθε τι καλό που συμβαίνει στη ζωή, να βγάλεις προς τα έξω το φως που έχεις μέσα σου και να ανάψεις τη φλόγα του έρωτα.


~Σελήνη στην Παρθένο~

Στις 17:19 η Σελήνη εισέρχεται στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου, στέλνοντάς σου το μήνυμα «Μην κρίνεις, μην επικρίνεις και μην καταδικάζεις! Παρατήρησε, γνώρισε, μάθε και εξελίξου!».

~Αφροδίτη εξάγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Με τα φτερά του έρωτα! Σήμερα χάρη στην ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης με τον πλανήτη του ονείρου, της υπέρβασης και της πνευματικότητας, τον Ποσειδώνα, η αγάπη μπορεί να κάνει θαύματα, τα θετικά συναισθήματα για μια πιο όμορφη και καλύτερη ζωή μπορούν να μετατραπούν σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία και ο έρωτας μπορεί να ανοίξει την αυλή του παραδείσου. Εννοείται... συν Αθηνά και χείρα κίνει!
Περισσότερο ευνοείσαι από την όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα αν είσαι Ταύρος, Ιχθύες, Αιγόκερως, Σκορπιός, Καρκίνος και έχεις γεννηθείς στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Η τύχη σου κλείνει το μάτι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός των τελευταιών ημερών και Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως γεννημένος στο α' μισό του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις όση ηρεμία και δύναμη χρειάζεσαι για να φέρεις την ευημερία στη ζωή σου

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved