Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/6

Στους παλμούς της θετικής όψης Αφροδίτης - Ποσειδώνα που κορυφώνεται αύριο, μπορείς να ακούσεις την ευτυχία να καλεί το όνομά σου, ιδιαίτερα σε θέματα ερωτικά και οικονομικά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/6

~Σελήνη στο Λιοντάρι~

Με τη Σελήνη στο ζώδιο της δημιουργίας, της υπεροχής και της επιτυχίας σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα, όχι να χαρείς απλά, αλλά να νιώσεις έντονα συναισθήματα ικανοποίησης από τις δράσεις, τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες σου. Η παρουσία του κυβερνήτη του Λέοντα, του Ήλιου, στους Διδύμους σου δείχνει ότι η νόηση, η μάθηση, τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, οι επαφές και οι γνωριμίες μπορούν να αποτελέσουν το εισιτήριο για να καταφέρεις κάτι που θα βοηθήσει το προσωπικό σου αστέρι να λάμψει!


~Αφροδίτη εξάγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Στους παλμούς της θετικής όψης Αφροδίτης - Ποσειδώνα που κορυφώνεται αύριο, μπορείς να ακούσεις την ευτυχία να καλεί το όνομά σου, ιδιαίτερα σε θέματα ερωτικά και οικονομικά. Ευνοούνται αγορές, αισθηματικές γνωριμίες, διακοπές και ενασχολήσεις που σχετίζονται με την τέχνη και την ομορφιά.
Περισσότερο ευνοείσαι από την όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα αν είσαι Ταύρος, Ιχθύες, Αιγόκερως, Σκορπιός, Καρκίνος και έχεις γεννηθείς στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Η τύχη στου χαμογελά σήμερα αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός ή Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, οτιδήποτε σχετίζεται με δημιουργικότητα, γενναιοδωρία, υπερηφάνεια, έρωτα και χαρά μπορεί να απογειώσει τη διάθεση σου στα ουράνια

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved