Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/6

Σήμερα, δείχνοντας στους άλλους το καλό σου πρόσωπο θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου δείξουν και εκείνοι το δικό τους

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/6

~Σελήνη στο Λιοντάρι~

Στο βασίλειο της ευτυχίας! Με τη Σελήνη στο θετικό και γεμάτο ζέση ζώδιο του Λέοντα η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη και θα αισθανθείς ότι ικανότητες και ταλέντα που τις προηγούμενες μέρες ήταν σε καταστολή, ώρα με την ώρα, αναδύονται όλο και περισσότερο. Ευνοείται να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν παιδιά, ελεύθερο χρόνο, διασκέδαση ενώ το κλίμα είναι θετικό για να πετύχεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις περηφάνεια για τον εαυτό σου!


~Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη~

STEFANIA 300

Στις 15:09 η Σελήνη σχηματίζει όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη και στο επίκεντρο της προσοχής σου θα βρεθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Η αδιαλλαξία και η ισχυρογνωμοσύνη μπορεί μεν να προασπίσουν την αυτοεκτίμηση σου, όμως απειλούν να χαλάσουν τόσο την εικόνα σου όσο και τις σχέσεις σου. Όλοι οι άνθρωποι όλων των ηλικιών θέλουν να είναι καλοί και να συμπεριφέρονται καλά και όλοι δυσανασχετούν στην κακοτροπιά. Έτσι, δείχνοντάς τους το καλό σου πρόσωπο θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου δείξουν και εκείνοι το δικό τους!

Στους τυχερούς τους ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι ζώδιο της φωτιάς, Λέων, Τοξότης, Κριός, ή του αέρα, Υδροχόος, Δίδυμοι, Ζυγός, και έχεις γεννηθεί το α' δεκαήμερο.

Το astrology.gr σου εύχεται να μπει η εβδομάδα με το δεξί και να χαρείς κάθε της στιγμή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved