Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/5

Μπορείς να φέρεις ευημερία στη ζωή σου και σήμερα τα οχήματα που σου δίνει το σύμπαν είναι η νόηση, η γνώση, οι γνωριμίες, οι επαφές και οι διαπροσωπικές σχέσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/5

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Φλας μπακ! Τελειώνει και ο Μάιος και με τη Σελήνη στον Καρκίνο ίσως σήμερα να αναρωτιέσαι «τι να πρωτοθυμηθώ για το πώς πέρασε αυτός ο μήνας;». Είχε πίκρες, στεναχώριες και σαφώς δεν έχεις στο νου σου τη συμμετοχή της Ελλάδος στη Eurovision, αλλά αυτά που σε «τρώνε» στην προσωπική σου ζωή. Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης σήμερα ευνοούν την εστίαση στα αρνητικά και συνεπώς δεν θέλει και πολύ να «πέσεις» ψυχολογικά. Μην ανησυχείς όμως κι αν «πέσεις», θα ξανασηκωθείς, έτσι είναι η διάθεση των ανθρώπων... έχει τα φεγγάρια της.

~Ήλιος τρίγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Δεν είναι λίγες οι φορές στη ζωή που η απογοήτευση γίνεται μοχλός αλλαγής και με την όψη τριγώνου που κορυφώνεται σήμερα στις 11:00 το πρωί θα θελήσεις να αναλάβεις δράση και να σπρώξεις τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Μπορείς να φέρεις ευημερία στη ζωή σου και σήμερα τα οχήματα που σου δίνει το σύμπαν είναι η νόηση, η γνώση, οι γνωριμίες, οι επαφές και οι διαπροσωπικές σχέσεις.
Περισσότερο από τη θετική όψη Ηλίου – Άρη επηρεάζεσαι αν ανήκεις στα ζώδια του Αέρα και εν συνεχεία στα ζώδια της φωτιάς και πιο συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Η τύχη σου χαμογελά σήμερα περισσότερο αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες και έχεις γεννηθεί στα τέλη του α' και στο β' μισό του δεύτερου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, αν αξιοποιήσεις τη διάθεση να κοιτάξεις πίσω, στην οποία αρέσκεται η Σελήνη στον Καρκίνο, για να δεις και όλες αυτές τις φορές που ένιωσες όμορφα, αισθάνθηκες αγάπη και στοργή θα κατανοήσεις ότι η ζωή κύκλους κάνει και πάντα μετά την κάθοδο ακολουθεί... η άνοδος.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved