Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/5

Η μέρα είναι ιδανική για να εφαρμόσεις το ρητό «κανένας δεν έμαθε μιλώντας, όλοι μαθαίνουν ακούγοντας», αλλά και για να σαλπάρεις με «in love» διάθεση στα νερά της ευτυχίας…

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/5

~Σελήνη στους Διδύμους~

Μέρα με δύο πρόσωπα! Δύο όψεις, όπως ένα νόμισμα, έχει η ζωή. Το άσπρο και το μαύρο συνυπάρχουν σε αυτή και δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό, μπορείς, όμως, όπως συμβαίνει και με το νόμισμα, να αποφασίσεις πως θέλεις να τη ξοδέψεις. Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα σου δίνει ποικίλες και αναρίθμητες επιλογές. Σκέψου, αποφάσισε και πάρε από τη μέρα σου... αυτό που πραγματικά θες!


~Σελήνη στον Καρκίνο~

Στα μέρη τα παλιά! Στις 17:15 η Σελήνη εισέρχεται στο συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου και θα έχεις την τάση να βρεθείς με άτομα που νιώθεις οικεία, σε χώρους που συνήθιζες ή να γυρίσεις με τη μηχανή του χρόνου στο κοντινό ή μη παρελθόν.

~Σελήνη σύνοδο με Ερμή & εξάγωνο με Αφροδίτη~

STEFANIA 300

Στις 18:49 η σύνοδος Σελήνης – Ερμή είναι ιδανική για να εφαρμόσεις το ρητό «κανένας δεν έμαθε μιλώντας, όλοι μαθαίνουν ακούγοντας» δίνοντας έμφαση στην κατανόηση και τα συναισθήματα ενώ στις 21:03 το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ευνοεί να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί ή -και γιατί όχι;- να σαλπάρεις με «in love» διάθεση στα νερά της ευτυχίας.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος και έχεις γεννηθεί στο β' μισό του γ' δεκαημέρου ή Καρκίνος, Ιχθύες, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.
Κλείσε την Παρασκευή σου με μια αγκαλιά! Είναι ένδειξη αγάπης και νοιαξίματος την χρειάζονται όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και μαζί με τα χέρια σου ανοίγεις και την καρδιά σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved