Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/5

Σήμερα, το αντίδοτο στην αμφιβολία και την έλλειψη εμπιστοσύνης είναι να φουλάρεις το ρεζερβουάρ με πίστη, πολύ πίστη στον εαυτό σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/5

~Σελήνη στους Διδύμους~

Ακούσατε, ακούσατε! Διασκέδαση, εξόδους, νέες γνωριμίες, νοητικά ενδιαφέροντα και τόσα άλλα, όπως φλερτ, πληροφόρηση και κουτσομπολιό, φέρνει σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους και μάλιστα με κέφι και τρέλα, για να έχεις, φίλε του astrology.gr, υλικό κι ας σου τρώει η περιέργεια τη... σόλα!


~Αφροδίτη στον Ταύρο~

Σίγουρη επιτυχία! Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο μεταξύ 29/5 και 24/6 είναι ιδανική για να δείξεις επιμονή και αποφασιστικότητα σε θέματα που σχετίζονται με διατροφή, ομορφιά, έρωτα, αξιοποίηση γης και οικονομική διαχείριση και να πετύχεις!


~Ερμής στον Καρκίνο~

Ζητείται καλός ακροατής! Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, από σήμερα 29/5 και ως τις 16/6 θα βρίσκεται στον υδάτινο Καρκίνο, φέρνοντας στο προσκήνιο επαφές, συζητήσεις, ομιλίες και ταξίδια που έχουν σχέση με την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία αλλά και με παρελθοντικές υποθέσεις ή τα εσώψυχα σου.

~Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Μπέρδεμα... κατάσταση! Απογοήτευση, εξάντληση και σύγχυση προμηνύει η όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που συμβαίνει νωρίς τα ξημερώματα. Τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα είναι πιθανές διαψεύσεις, προδοσίες και αβέβαιες προοπτικές. Το αντίδοτο στην αμφιβολία και την έλλειψη εμπιστοσύνης στους γύρω σου είναι να φουλάρεις το ρεζερβουάρ με πίστη, πολύ πίστη στον εαυτό σου! Δεν είναι το παραμύθι της ημέρας αυτό, αλλά γιατρικό πραγματικό!

Καινούργια πράγματα και θετικές επαφές θα έχεις αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος και έχεις γεννηθεί στα τέλη του α' δεκαημέρου ή το β' δεκαήμερο.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη και διασκεδαστική μέρα γεμάτη ευχάριστες και ενδιαφέρουσες εναλλαγές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved